67. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abi girdigin sanatçinin ismini bilmezsen önünden yemegi bile götürürler yav

amy-lee-19.jpg

Evanansce solisti

Son düzenleme:
bidaki yarisma birinci olacam inadiniza ulAn :D

Kardeşim. :( komodo ejderlerinin göz bebeği. Bi dahaki yarışmada formamız altında terör estireceksin inşallah. Seni canlı bomba olarak düşünüyorum. Porsukların arasına sızıp özellikle Erman Türker ve Alpay'ın bulunduğu anda şehadet şerbetini içip sonsuzadek komodo ejderleri özel hurileriyle takılacaksın. :D Erman bey ve Alpay da gılmanlarla takılır artık.

Yalnız bir şarkının feci hakkını yemişim. :( 2 puan verdim ama kesinlikle benim müzik alemimde gerçek değeri en az 10 puanlık olan bir şarkı. Mahalle baskısı, elit tabakadan gelecek tepkiler yüzünden hakkını yemişim. Şarkının sahibi kimse, kellem onun helalidir artık. İstediği zaman alabilir!

@Ayberk Çetin @Mehmet Arslaner @Aslan Türkoğlu şu introyu bir yerlerden hatırlıyor musunuz? :D Hani doksanlı yıllarda inter star'da pazar akşamları parlament sinema kulübü sonrası oynayan bir tv serisi vardı hani :D Fragmanı bile o zamanlar altına s.ç.rtmaya yetiyordu :D

https://www.youtube.com/watch?v=54tyrpYuBHI

Bu vesile ile Wes Craven ustayı da saygıyla ve rahmetle anıyoruz...

Beni şu an derinden yaralamış bulunmaktasın.Freddy bizim canımızdır. Çok sevilen Johnny Depp, Freddy abimizce Hollywood'a armağan edilmiştir. Bu seriyi de hatırlıyorum ayrıca. Kaçak göçek izlediklerimden biriydi Ziyaretçiler ile birlikte. Zira çocukluğumuz "hadi yatağa" diyerek geçti o zamanlardaki diğer çocuklar gibi :D Ne kaliteli şeyler yayınlanıyormuş bu arada. Şimdi ortalık Güllerin Savaşı,Güneş'in Çocukları'ndan geçilmiyor. Eh bir parliament Cinema Club ile de bu klibi tamamlayalım :

https://www.youtube.com/watch?v=RdGJKZkgQdE

Yalnız bir şarkının feci hakkını yemişim. :( 2 puan verdim ama kesinlikle benim müzik alemimde gerçek değeri en az 10 puanlık olan bir şarkı. Mahalle baskısı, elit tabakadan gelecek tepkiler yüzünden hakkını yemişim. Şarkının sahibi kimse, kellem onun helalidir artık. İstediği zaman alabilir!

Benim şarkıdır kesin.

Puanını düzelttirmeni rica ediyorum komodoların gücü adına.

Beni şu an derinden yaralamış bulunmaktasın.Freddy bizim canımızdır. Çok sevilen Johnny Depp, Freddy abimizce Hollywood'a armağan edilmiştir. Bu seriyi de hatırlıyorum ayrıca. Kaçak göçek izlediklerimden biriydi Ziyaretçiler ile birlikte. Zira çocukluğumuz "hadi yatağa" diyerek geçti o zamanlardaki diğer çocuklar gibi :D Ne kaliteli şeyler yayınlanıyormuş bu arada. Şimdi ortalık Güllerin Savaşı,Güneş'in Çocukları'ndan geçilmiyor. Eh bir parliament Cinema Club ile de bu klibi tamamlayalım :

Bunu paylaşacaktım ben aslında :)

Bu arada kırmızıyla işaretlediğim yeri düzelteyim; Güneş'in Kızları o. Gayet güzel :)

Puanlarımı vereceğim birazdan. Zaten 12'lik şarkı belli,sanat eseri.

Kardeşim. :( komodo ejderlerinin göz bebeği. Bi dahaki yarışmada formamız altında terör estireceksin inşallah. Seni canlı bomba olarak düşünüyorum. Porsukların arasına sızıp özellikle Erman Türker ve Alpay'ın bulunduğu anda şehadet şerbetini içip sonsuzadek komodo ejderleri özel hurileriyle takılacaksın. :D Erman bey ve Alpay da gılmanlarla takılır artık.

kamikazi olayi olacak diyorsun resmen :D

Hiç sorma ben de bir garip oldum yalan değil :red: Doksanlar yav işte :) Bizim kuşak için efsane statüsündedir :D

Hiç sorma ben de bir garip oldum yalan değil :red: Doksanlar yav işte :) Bizim kuşak için efsane statüsündedir :D

Hayat ne kadar da kolaylaşsa o zamanların tadı damağımda. Her hafta 80'ler 90'lar gecesi yaparım kendi çapımda :D Geçen gün Back to the Future'a denk geldim tv'de; hızımı alamadım Michael J. Fox'un bir filmini daha çaktım sabahlamışım :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt