- 14 Haziran 2009
- 29.769
- 14.742
- 2.868
Dosya budurŞu puan hesaplama programını herhangi bir upload sitesine atıp link verebilir misin ?
@Erman Türker
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dosya budurŞu puan hesaplama programını herhangi bir upload sitesine atıp link verebilir misin ?
@Erman Türker
Dosya budurİndir ESC rar

Eyv kardeşim teşekkür ederim.
@B. Arda Aycan aldım abi, yine de teşekkürler.
Kaspersky virüs diye sildi ya la![]()
AhahahahhahMehmet' e trojan gönderdin değil mi?![]()
Mehmet' e trojan gönderdin değil mi?![]()
Keylogger attı büyük ihtimalle, malum sitelerin şifresini çalma girişiminde bulundu zaar
Bu arada şaka yapmıştım, silmedi kaspersky.![]()
Keylogger attı büyük ihtimalle, malum sitelerin şifresini çalma girişiminde bulundu zaar
Bu arada şaka yapmıştım, silmedi kaspersky.![]()
Mehmet kardeşimin ne yaptığından dakika dakika haberim olacak artık iyi iyi :H Sen de çaktırma ağabey bir zahmet iyi böyle bir şey göndermedim zaten ben dosya tamamen temiz :asd22:Silmediyse kötü![]()
@Aslan Türkoğlu @Erman Türker @Tuncay Tum hadi yalancı çıkarmayın beni
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aslan'sız Esc'yi protesto eder ve yarışma düzenlemem kardeşim yok öyle katılmamak falanAbi bu aralar bırak yarışma yapmayı, yarışma olursa katılır mıyım? O bile soru işareti.Haftaya Erman abi yapar.
Aslan'sız Esc'yi protesto eder ve yarışma düzenlemem kardeşim yok öyle katılmamak falan![]()
Lafın gelişi söyledim. Yoksa yarışma olursa affetmem.![]()
Usuyorlan soba yak herseyi biz mi ogretelim sanaÜşüyoruz beyler üşüyoruz..
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Usuyorlan soba yak herseyi biz mi ogretelim sana![]()
Secim var hafta sonu mac bile yok herkes secime konsantra olmus durumdaYarisma yapsana oglum. Seni like manyagi yapariz.
Gözlerinin göremeyegi bir like servetine ulasirsin.