67. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Koca bir rezalet yaklasik 2 ay gecmis en son yarismadan, nerde bu yönetim nerde Eurovision sevenler? Bu duruma düsecek yermiydi bu yarisma?

Uğur İz kardeşim mod olmasının şerefine birazdan yarışma başlığını patlatacaktır. Kesin bilgi. Yayalım lütfen.

Birbirinize pas atmaktan kaç aydır yapamadınız beyler şu yarışmayı. Sanki atom parçalayacaksınız. :D

var mi yokmu beyler bir karar verin :) sabah erken kalkacagim

Youtube hesabım var.Playlist yapmayı da öğrenirim de Salı'dan sonra daha uygunum aslında.

Tamam kardeşim. Ama yarışma sözünü aldık. Bak Salı'dan sonra üzerine fena çökeceğiz haberin olsun. :D Sonra Aslan abi yapamıyorum, Aslan abi müsait değilim falan dersen kellen genç yaşta ebediyete Uğur'lanacaktır bilesin. :D

Aslan bugün bile güldürdün beni, varol. Allah da hep güldürsün inşallah seni. :D

Kellem gitmeden sıvışayım ben. :)

tamam ozaman saliyi bekleyelim bakalim, yok sabah kalktigimda yarisma acilmis ve herkes sarkisini göndermise ozaman teker teker ben alirim kafanizi

andrew-lincoln-als-ehemaliger-sheriff-rick.jpg

Son düzenleme:
Benfica - Galatasaray maçının olduğu akşam yarışma mı düzenleyeceksiniz. Oldu :D

Yarın şarkıları yollayıp Salı 19:00 gibi açıklayalım eurovisiondaşlar.

Yapmayalım bir daha bence. :(

10 Kasım'da olacaksa da Atatürk'ün sevdiği şarkılardan bir tane patlatıp zirve de bırakalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt