67. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada şimdi dikkat ettim de, @Ömer Tuğrul Yılmazer 'in 3 şampiyonluğu olmasına rağmen, adı öne çıkan yarışmacılar arasında yer almıyor. Neden? Çünkü o bir komodo ejderi. Şimdi en önden ekleyeyim de adını, aklınız başınıza gelsin!

Edit: Yanlış anons. :D Şimdi baktım. Tek şampiyonluğu varmış.

Son düzenleme:
Bu arada şimdi dikkat ettim de, @Ömer Tuğrul Yılmazer 'in 3 şampiyonluğu olmasına rağmen, adı öne çıkan yarışmacılar arasında yer almıyor. Neden? Çünkü o bir komodo ejderi. Şimdi en önden ekleyeyim de adını, aklınız başınıza gelsin!

Edit: Yanlış anons. :D Şimdi baktım. Tek şampiyonluğu varmış.
Sakin ol şampiyon :D :D

Profeyonel yarısmacılardan Aslan Türkoglu ile bal porsukları lobisine katılmaları yönünde görüşmelere başlanmış olup, görüşmelerden kamuoyu haberdar EDİlMeYeCeKTir.

Profeyonel yarısmacılardan Aslan Türkoglu ile bal porsukları lobisine katılmaları yönünde görüşmelere başlanmış olup, görüşmelerden kamuoyu haberdar EDİlMeYeCeKTir.

Dursun vari hareketler. İbra ile ilgili haberlerin bir türlü yalanlanmaması gibi bir şey olmuş bu.

Alpay birincisi beni taklit etme kardeşim. Bu yarışmada kamuya açık tek lobi biziz. Ayrıca da benim kafamı attırmayın. Seni de, abilerini de transfer ederim. Aziz Yıldırım'ı da ben tokatladım bu arada.

Şarkı kaldı mı yarışmaya katılacak

Alpay birincisi beni taklit etme kardeşim. Bu yarışmada kamuya açık tek lobi biziz. Ayrıca da benim kafamı attırmayın. Seni de, abilerini de transfer ederim. Aziz Yıldırım'ı da ben tokatladım bu arada.
11005046_282559638534449_1683287793_n.jpg

:asd:

Aslan Türkoğlu sözünü tutmuşsın tebriklerrr
2-3 hafta daha foruma giremeyeceğim sonra komıdolar olarak yarışmaların tozunu attırırız...

Bi yarışma yapalım da yarın kafamız dağılsın. Ne dersiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt