67. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle puan veren herkese teşekkür ediyorum. Size dedik dedik bize inanmadınız bakın ne oldu şimdi. :D
Bu şampiyonluk tüm komodo ejderleri üyelerine armağan olsun.
Eray abi sen de bana puanı vermedin ödeştik işte. :D Ama umarım bundan sonra tüm puanlarımız kendi lobidaşlarımıza gider.
Şampiyonluklarımız bundan sonra da hiç kuşkusuz devam edecektir. Şimdi sıra diğer komodo ejderlerinde. Bu arada tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum yarın hepsinin likelerini teker teker ve fazlasıyla vereceğim.

Haa unutmadan tebrikler Ömer Çoban Ugur Kaya

Elinize sağlık, Emrah Yıldırım Tuna Köse

Tarihi bir yarışma oldu. Zira son ana kadar baya yüksek puanla, müthiş bir çekişme yaşadık Ömer'le. Yalnız o da en az benim kadar hakediyordu şampiyonluğu.

Seni kedi lobisi paşa yapti ona göre. Verdigimiz puanlari gör.:D

Direkt avukatlarıma havale ederdim, mahkeme önünde pusu kurup vurdururdum :D

Şaka bir yana Erman can'dır yav :) çok fena bel altı bir kontraya mağruz kalırdı ama tabi.
Eminim altında kalmazdı :D
Ona şüphe yok, bel altı konularda baya feyizli bir insan :D Mesela yok ortalıkta, kim bilir ne yapıyor...
Snack Bar Budapest...Erman görmesin diye gizliye aldım,rövaşataya kalkabilir
Rövaşataya kalkmış vaziyette bekliyor siyah meleğini.
Ahhahahhhhhah :D Ne muhabbetler dönmüş haberimiz yok :D Bu arada Snack Bar Budapest önerisi için teşekkürler Ayberk'cim müsait bir vaktimde patlatırım ben bunu :D

Kedi ve porsuk arkadaşlar, lütfen şampiyonluk başlığımda abuk subuk muhabbetler yapmayın. Gidin başka yerde oynayın. ;)

Kedi ve porsuk arkadaşlar, lütfen şampiyonluk başlığımda abuk subuk muhabbetler yapmayın. Gidin başka yerde oynayın. ;)
Şampiyonluk başlığı tapulu malınız mı Aslan bey? :D Daha dur ne muhabbetler döndüreceğim ben :D Şampiyon olduğuna olacağına pişman olursun :asd22:

Elinizden geleni ardınıza koymayın. Gerçekleri tarih yazar, tarihi de komodolar. ;)
Kardeşim tebrik ettim seni daha ne yapayım? Senin şampiyonluğuna karşı bir lobi değiliz. Bak Alpay yarışma öncesi Aslan'ı destekliyorum dedi. Dereceyi kap avatarın benden dedim. Daha ne yapalım? :D :D

Kardeşim tebrik ettim seni daha ne yapayım? Senin şampiyonluğuna karşı bir lobi değiliz. Bak Alpay yarışma öncesi Aslan'ı destekliyorum dedi. Dereceyi kap avatarın benden dedim. Daha ne yapalım? :D :D

Derece yapacağıma inanmadın. Sen düzelt avatarı, derece garanti dedim ama görmeden inanmam dedin. Hor gördün kardeşini. :D Oysa ben ne saf duygularla çıkmıştım bu yola.

Derece yapacağıma inanmadın. Sen düzelt avatarı, derece garanti dedim ama görmeden inanmam dedin. Hor gördün kardeşini. :D Oysa ben ne saf duygularla çıkmıştım bu yola.
Kardeşim bu yarışmada hepimiz şampiyonluk beklerken ne hayal kırıklıkları yaşadık biliyorsun :D Yani derecenin garantisi olmaz. Sen derece yap 2 dakikalık iş hallederiz dedim :D Bu ne alınganlık böyle arkadaş :D

Aha komodo şampi çıkarmış

te doy un hostia

Kardeşim bu yarışmada hepimiz şampiyonluk beklerken ne hayal kırıklıkları yaşadık biliyorsun :D Yani derecenin garantisi olmaz. Sen derece yap 2 dakikalık iş hallederiz dedim :D Bu ne alınganlık böyle arkadaş :D

Ee oluyormuş demek ki. :D Dedim dedim inanmadınız. Bak ne oldu şimdi? :D

Joe Cocker gibi kadife sesli bir üstadın My Father Son gibi bir eserine puan vermemek nasıl bir mantıkdır Eurovisiondaşlar. Vicdan en yumuşak yastıkdır. Başınızı vicdanınıza koyun ve tekrar düşünün. Sizi vicdanınıza havale ediyorum.

Tapatalk

Joe Cocker gibi kadife sesli bir üstadın My Father Son gibi bir eserine puan vermemek nasıl bir mantıkdır Eurovisiondaşlar. Vicdan en yumuşak yastıkdır. Başınızı vicdanınıza koyun ve tekrar düşünün. Sizi vicdanınıza havale ediyorum.

Tapatalk
Vicdanına havale ettiklerin arasında ben yokumdur herhalde :H

Tapatalk

Haklısın, nasıl puan vermediğime bende şaşırdım normalde öyle şarkılara en az 5 puan veririm. Muhtemelen puan verirken unuttum o şarkıyı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt