67. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız lafı geçmişken ; şu veliciraptorlar pek o kadar büyük değilmiş Jurassic'te gösterdiklerinin aksine. Spinosaurus favorim. T-Rex artist ya :D

Sadece ona takıldıysan Jurassicte sorun yok :) Son filminde seriye küfretselerdi keşke film boyunca, daha az üzücü olurdu. Resmen saçmalamışlar :(

Valla ben vazgeçtim, sonra izlemeye karar verdim Abyss'i... Şöyle 1.5 saatlik saçma sapan bir film izleyesim var.

Beynimi mi okuyorsun,aynen ben de öyle birşey arıyorum şu an. Yatsam eksiklik gelir Cumartesi gecesi tavuk gibi :D

Stand By Me güzel tavsiye edebilirim.1,5 saatlik saçma sapan da değil. 1 taşla 2 tavuk :D

Efsane avatarı büyüteceğim dedim, sözümü tuttum.
Bu yarışmada şampiyon olup, tüm komodo ejderlerini gururlandıracağım dedim, sözümü tuttum. Hala bizimle alay eden, dalga geçen varsa, sözümüze güvenmeyen varsa, hepsini kendi vicdanlarına bırakıyorum. Komodo Ejderleri Doğuyor ey ahali. Yatırımlarımız meyvelerini vermeye başladı. Değerli bağımsızlar, siz de haksızlığa dur demek, ezilenlerin sesi olmak istiyorsanız, adres bellidir. Sonuncu ve hak lobisi Komodo Ejderleri. Artık aranızda!

Beynimi mi okuyorsun,aynen ben de öyle birşey arıyorum şu an. Yatsam eksiklik gelir Cumartesi gecesi tavuk gibi :D

Stand By Me güzel tavsiye edebilirim.1,5 saatlik saçma sapan da değil. 1 taşla 2 tavuk :D

IMDB puanı 8.1 :) fazla gelir o... Bana şöyle 5.2-5.5 arası bir film lazım.

Oooo bakıyorumda düdüğü çalmışsın Aslan, tbrklr köftehor seni :D

Bu arada Alpay Asma nın How Can I Go On a puan vermemiş olması skandaldır!

komodo-dragon.jpg

An itibariyle @Aslan Türkoğlu :asd:

695625804.jpg

Party time Komodos.. :)

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt