67. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazımsız sensin, maden suyu şişesi de.... anladın sen onu :D

Hiç anlamadım valla :) maden suyu şişesini geri dönüşüme atmak lazım, ben öyle yapıyorum :D

Ahhh ah şu mesajı başkası atsaydı çok güzel kontra yapardım ama yapamıyorum ne yazık ki :D tam gollük pozisyon oluşmuştu.

Hiç anlamadım valla :) maden suyu şişesini geri dönüşüme atmak lazım, ben öyle yapıyorum :D

Ahhh ah şu mesajı başkası atsaydı çok güzel kontra yapardım ama yapamıyorum ne yazık ki :D tam gollük pozisyon oluşmuştu.

Kızdın mı? :)

Büyük punto yaptım,yardım ettim ve aradan çekildim. Evet başlasın...

alg-jurassicfightclub-jpg.jpg

Şimdi 2,5 saatlik film izlenir mi acaba yahu,kararsız kaldım.

Öncelikle puan veren herkese teşekkür ediyorum. Size dedik dedik bize inanmadınız bakın ne oldu şimdi. :D
Bu şampiyonluk tüm komodo ejderleri üyelerine armağan olsun.
Eray abi sen de bana puanı vermedin ödeştik işte. :D Ama umarım bundan sonra tüm puanlarımız kendi lobidaşlarımıza gider.
Şampiyonluklarımız bundan sonra da hiç kuşkusuz devam edecektir. Şimdi sıra diğer komodo ejderlerinde. Bu arada tebrik eden tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum yarın hepsinin likelerini teker teker ve fazlasıyla vereceğim.

Haa unutmadan tebrikler Ömer Çoban Ugur Kaya

Elinize sağlık, Emrah Yıldırım Tuna Köse

Tarihi bir yarışma oldu. Zira son ana kadar baya yüksek puanla, müthiş bir çekişme yaşadık Ömer'le. Yalnız o da en az benim kadar hakediyordu şampiyonluğu.

Son düzenleme:
Biraz önce forum dinazorlarının kavgası vardı, birde Aslan'ın başarısına gönderme olsun diye kombo yapayım dedim :D
Yalnız lafı geçmişken ; şu veliciraptorlar pek o kadar büyük değilmiş Jurassic'te gösterdiklerinin aksine. Spinosaurus favorim. T-Rex artist ya :D

30 like alırsam yarışmada dönen büyük oyunu açıklarım.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dereceye giren herkesi tebrik ederim...
Yarışmayı düzenleyen kardeşlerimin eline sağlık. :hat:

2 dir hazırlıksız yakalanıyorum. Dur bakalım bi yerde kıstıracağım sizi :oley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt