67. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Aslan Türkoğlu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan Aslan kaç defa konuyu up'ladın ama hâlâ yarışma olmadı. Kelleler alıyordun hani noldu :D

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Yoo.Hiç müsait değilim maalesef o yüzden düzenleme görevini sana veriyorum.

-Tapatalk-

Tamam. Ben de görevi saygıdeğer ağabeyim, büyük Galatasaraylı B. Arda Aycan'a devrediyorum. Kendisi bunca Galatasaray aşığı taraftarları, böyle bir önemli Avrupa zaferinden sonra herhalde kırmayacaktır diye ümid ediyorum.

Tamam. Ben de görevi saygıdeğer ağabeyim, büyük Galatasaraylı B. Arda Aycan'a devrediyorum. Kendisi bunca Galatasaray aşığı taraftarları, böyle bir önemli Avrupa zaferinden sonra herhalde kırmayacaktır diye ümid ediyorum.

Yok yok sen yap puanları sıfırlayacağım Arda abi olmaz.Yöneticilerden başkasu yapmasın fırsat bulunca aklımdaki planı faaliyete geçireceğim bu sırada yarışma yapabilir yöneticiler.

-Tapatalk-

Ulan Aslan kaç defa konuyu up'ladın ama hâlâ yarışma olmadı. Kelleler alıyordun hani noldu :D

Huyum kurusun. :D Galatasaray maç kazandı mı pamuk gibi oluyorum. Kelle falan alamam bu aralar. Ama bugün artık birisinin yapması lazım.

Yok yok sen yap puanları sıfırlayacağım Arda abi olmaz.Yöneticilerden başkasu yapmasın fırsat bulunca aklımdaki planı faaliyete geçireceğim bu sırada yarışma yapabilir yöneticiler.

-Tapatalk-

Tamam la. O zaman ben niye yapıyorum? :D Benden başka yönetici yok mu? Şimdi bulurum birilerini. Mesela Tuncay bu aralar çok pasif. Adam en son 6 ay önce yaptı yarışma. Ona kitleyelim bence. :D

Huyum kurusun. :D Galatasaray maç kazandı mı pamuk gibi oluyorum. Kelle falan alamam bu aralar. Ama bugün artık birisinin yapması lazım.
Murhan düzenledi mi hiç? Biraz da ona baskı yapalım bence, Tuncay Tum da iş yok:D

Murhan kırmaz bizi hadi kardeşim sevindir bizi kralsın sen Murat Urhan

Murhan düzenledi mi hiç? Biraz da ona baskı yapalım bence, @Tuncay Tum da iş yok:D

Murhan kırmaz bizi hadi kardeşim sevindir bizi kralsın sen @Murat Urhan

Murat kardeşim büyük Galatasaraylıdır. Şüphesiz ki Galatasaray'ın bu denli büyük zaferinden sonra abilerini kırmayacaktır.

Tamam la. O zaman ben niye yapıyorum? :D Benden başka yönetici yok mu? Şimdi bulurum birilerini. Mesela Tuncay bu aralar çok pasif. Adam en son 6 ay önce yaptı yarışma. Ona kitleyelim bence. :D

O Kanadalı ne anlar la hem ev taşıyor yapamaz o sen yapta bi görelim bende katılırım :D

-Tapatalk-

O Kanadalı ne anlar la hem ev taşıyor yapamaz o sen yapta bi görelim bende katılırım :D

-Tapatalk-

Haa o ev taşıyor, sen müsait değilsin, aranızda bi tek işi-gücü olmayan, serseri gibi dolaşan ben miyim? :D Benim de işlerim var. Zaten hedefim üst üste iki kez şampiyon olmak. O yüzden bir sonraki yarışmayı hayatta ben yapmam. 69. yaparım ama. :D

@Erman Türker bu kutsal görev seni bekliyor ağabey. Zaten sesin soluğun çıkmıyor bu aralar. Kesin pis işler çeviriyorsundur yine. :D

Murat kardeşim büyük Galatasaraylıdır. Şüphesiz ki Galatasaray'ın bu denli büyük zaferinden sonra abilerini kırmayacaktır.

Kurulan halk mahkemesinde 'şike yapılmayacak' kararı çıktı maalesef. Bu nedenle Eurovision düzenlemediğim doğrudur. :(

Kurulan halk mahkemesinde 'şike yapılmayacak' kararı çıktı maalesef. Bu nedenle Eurovision düzenlemediğim doğrudur. :(

1000 küsür like var işin ucunda Murhan kardeş.

Gel senin şu likeları 5000'e tamamlayalım.

Lan arkamdan ne atip tutuyorsun ayip degilmi kardesim alla alla , Az mi yarisma yaptim Emrah efendi :D :D :P

Bir üst mesajdaki like teklifine ne diyorsun?

Gel aç yarışmayı 5000 like'a tamamlayalım yarışmacı kardeşlerimizle.

Bir yöneticinin 3 bin küsür likela dolaşması yakışıyor mu? Genç adamsın lazım olur. :asd22:

Bir üst mesajdaki like teklifine ne diyorsun?

Gel aç yarışmayı 5000 like'a tamamlayalım yarışmacı kardeşlerimizle.

Bir yöneticinin 3 bin küsür likela dolaşması yakışıyor mu? Genç adamsın lazım olur. :asd22:

Ben layklari dogal yollardan aliyorum zaten yarisma yapmaya gerek duymuyorum :D :D :asd22:

Tamam. Ben de görevi saygıdeğer ağabeyim, büyük Galatasaraylı @B. Arda Aycan'a devrediyorum. Kendisi bunca Galatasaray aşığı taraftarları, böyle bir önemli Avrupa zaferinden sonra herhalde kırmayacaktır diye ümid ediyorum.

Ben seyahatteyim oğlum, nasıl yarışma yapayım bunca işimin arasında :D

Murhan hadi aslanım bak bu kadar insanın hayır duasını alırsın.

Son yarışmanın üzerinden 50 gün geçmiş.

Hayırlı olsun. :asd22:

Bu akşam yarışma var, kesin bilgi, hazırlanın

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt