Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yoo.Hiç müsait değilim maalesef o yüzden düzenleme görevini sana veriyorum.
-Tapatalk-
Tamam. Ben de görevi saygıdeğer ağabeyim, büyük Galatasaraylı B. Arda Aycan'a devrediyorum. Kendisi bunca Galatasaray aşığı taraftarları, böyle bir önemli Avrupa zaferinden sonra herhalde kırmayacaktır diye ümid ediyorum.
Ulan Aslan kaç defa konuyu up'ladın ama hâlâ yarışma olmadı. Kelleler alıyordun hani noldu
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Yok yok sen yap puanları sıfırlayacağım Arda abi olmaz.Yöneticilerden başkasu yapmasın fırsat bulunca aklımdaki planı faaliyete geçireceğim bu sırada yarışma yapabilir yöneticiler.
-Tapatalk-
Murhan düzenledi mi hiç? Biraz da ona baskı yapalım bence, Tuncay Tum da iş yokHuyum kurusun.Galatasaray maç kazandı mı pamuk gibi oluyorum. Kelle falan alamam bu aralar. Ama bugün artık birisinin yapması lazım.
Murhan düzenledi mi hiç? Biraz da ona baskı yapalım bence, @Tuncay Tum da iş yok
Murhan kırmaz bizi hadi kardeşim sevindir bizi kralsın sen @Murat Urhan
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Tamam la. O zaman ben niye yapıyorum?Benden başka yönetici yok mu? Şimdi bulurum birilerini. Mesela Tuncay bu aralar çok pasif. Adam en son 6 ay önce yaptı yarışma. Ona kitleyelim bence.
![]()
O Kanadalı ne anlar la hem ev taşıyor yapamaz o sen yapta bi görelim bende katılırım
-Tapatalk-
Murat kardeşim büyük Galatasaraylıdır. Şüphesiz ki Galatasaray'ın bu denli büyük zaferinden sonra abilerini kırmayacaktır.
Kurulan halk mahkemesinde 'şike yapılmayacak' kararı çıktı maalesef. Bu nedenle Eurovision düzenlemediğim doğrudur.![]()
O Kanadalı ne anlar la hem ev taşıyor yapamaz o sen yapta bi görelim bende katılırım
-Tapatalk-
Lan yeter mention atmadığın kimse kalmadı@Erman Türker bu kutsal görev seni bekliyor ağabey. Zaten sesin soluğun çıkmıyor bu aralar. Kesin pis işler çeviriyorsundur yine.![]()
Lan arkamdan ne atip tutuyorsun ayip degilmi kardesim alla alla , Az mi yarisma yaptim Emrah efendi![]()
![]()
![]()
Bir üst mesajdaki like teklifine ne diyorsun?
Gel aç yarışmayı 5000 like'a tamamlayalım yarışmacı kardeşlerimizle.
Bir yöneticinin 3 bin küsür likela dolaşması yakışıyor mu? Genç adamsın lazım olur. :asd22:
Tamam. Ben de görevi saygıdeğer ağabeyim, büyük Galatasaraylı @B. Arda Aycan'a devrediyorum. Kendisi bunca Galatasaray aşığı taraftarları, böyle bir önemli Avrupa zaferinden sonra herhalde kırmayacaktır diye ümid ediyorum.