Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.891
- 21.941
- 3.553
Millet beni gecti Eurovision fanatikliginde. 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Daha önce yarışma yapmadım ama şayet uygunsa ben düzenleyebilirim bu akşam. Vaktim var puanlama tablosunu benimle paylasirsaniz yaparım
G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Alpay Asma kardeşim Allahın izniyle çıldırtacak bu akşam hepimizi.
noluyo burda renktaşlar
Ümit kardeşim derdimizin dermanı belki de sensindir. Bize yarışma yapacak bir kardeş, arkadaş, güzel insan lazım. GSC yarışma konseyi olarak bu kişinin sen olduğuna karar verdik. Yapman gereken çok basit, haftada bir yarışma yapacaksın. 1-2 aya kalmaz forumun en sevilen, en fazla layk toplayan üyesi olursun.
Renktaş başka kimse yok mu koca forumda ? ben zaten sürekli tepki alan biriyim.. böyle bir yarışmada beni idam ederler.. ben bulaşmayayım
Sana tepki koyanın alnını karışlarım güzel kardeşim. Burda patron biziz.Diğer başlıklarla karıştırma burayı.
Başka kimseler var tabii, olmasa 69 yarışma yapılmazdı şimdiye kadar.Ama artık herkes doydu. Bize başarıya aç bir eleman lazım. O da sensin. Görev kutsaldır. Ve o kutsal görev artık seni bekliyor.
ben pek anlamam nasıl yapacam ? sadece başlık mı açacağım ? detaylı şekilde yazarsan![]()
Sadece o kadar olsa saat başı yaparız güzel kardeşim.Youtube hesabın varsa playlist oluşturman lazım. Yarışmaya katılacak kişiler sana şarkı gönderecek. Onları playliste eklemen, daha sonra sana gelen puanları toplaman, son olarak puanları açıklaman ve kimin galip olduğunu ilan etmen lazım.
Alışana kadar zor bir iş. Alıştıktan sonra çocuk oyuncağı.
Benim vaktim var. Ama daha önce yarışma düzenlemediğimden yarışma düzenleyen bir arkadaş özelden yardımcı olursa ben konu açarım. Tabi sorun olmayacaksa...
Verdim yetki sen anlatırsın.Senin yetkileride geri verdim aklıma gelmişkenÖncelikle yarışmalar bölümünde moderatör olman lazım.
@Emrah Yıldırım kardeşim halleder o işi. Yetkiyi aldıktan sonra ben yardımcı olurum.
Verdim yetki sen anlatırsın.Senin yetkileride geri verdim aklıma gelmişken