69. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Tuncay Van!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artık avatar büyütme gibi bir seçenek olmadığı için yarışma anlamını yitirdi benim için. :D

@Emrah Yıldırım ne yaptı olm sana bu hale geldin :D :D

Güzel abim benim. Yine ortalığı karıştırma. :D İlla kelleni mi alayım?

Bu arada GSC beni yanıltmıyorsa bugün doğum günün öyle mi?

Tebrik ederim seni ağabey. Nice senelere. Yok eğer doğum günün değilse bugün, yılbaşı tebriki olarak kabul et. :D

Yarışma olursa yine çok popüler olmayan ama ''taş'' gibi bir şarkı ile karşınızda olmayı planlıyorum.

Hedef bu sefer ilk 3'de yer almak ve hatta şampiyonluk.

Güzel abim benim. Yine ortalığı karıştırma. :D İlla kelleni mi alayım?
Kellem yoluna feda olsun kardeşim ayıpsın :D :D

Bu arada GSC beni yanıltmıyorsa bugün doğum günün öyle mi?

Tebrik ederim seni ağabey. Nice senelere. Yok eğer doğum günün değilse bugün, yılbaşı tebriki olarak kabul et. :D
Ne alaka yav? :D Nerede yazıyor bugün doğum günüm olduğu? 6 Ekim benim doğum günü :D

Kellem yoluna feda olsun kardeşim ayıpsın :D :D

Ne alaka yav? :D Nerede yazıyor bugün doğum günüm olduğu? 6 Ekim benim doğum günü :D

33 yazılan yerde pasta var. :D Doğum günün zannettim. Meğerse herkeste varmış. Dediğim gibi nice senelere abim. 2016 yılı umarım her şey gönlünce olur. :D
Emrah Yıldırım o pastayı kaldır bence. Gereksiz.

Yarışma olursa yine çok popüler olmayan ama ''taş'' gibi bir şarkı ile karşınızda olmayı planlıyorum.

Hedef bu sefer ilk 3'de yer almak ve hatta şampiyonluk.

Renk verme lobidaş.

Şimdi bu rakip lobiler sırf sen şampiyon olma diye 40-50 milyondan az dinlenen şarkılara puan falan vermez. :asd22:

Renk verme lobidaş.

Şimdi bu rakip lobiler sırf sen şampiyon olma diye 40-50 milyondan az dinlenen şarkılara puan falan vermez. :asd22:

Belli olmaz sağım solum. Öyle derim tam tersi şarkı ile de girebilirim. :D

Hiç bir lobiye mensup olmadığım için tüm arkadaşlara eşit mesafede olacağımı şimdiden belirteyim. Birazdan bir aksilik olmaz ise yarışmayı başlatacağım.:)

Yarışma için çok istekli görünmüyoruz galiba kimsenin sesi çıkmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt