- 26 Eylül 2012
- 118.934
- 67.275
- 4.818
ESC is in the air, everywhere i look around.Havada yarışma kokusu var galiba.
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ESC is in the air, everywhere i look around.Havada yarışma kokusu var galiba.
Daha dün kelle alıyordun ne oldu bir andaGüzel kardeşim benim.Gitgide daha da ısınmaya başlıyorum sana. Böyle kanım kaynadı. İçim kıpır kıpır oldu bir anda. İnşallah 2016 boyunca ağzımızın tadı bozulmaz.
![]()
Daha dün kelle alıyordun ne oldu bir anda![]()
![]()
AhahhahahhArtık avatar büyütme gibi bir seçenek olmadığı için yarışma anlamını yitirdi benim için.![]()
Emrah Yıldırım ne yaptı olm sana bu hale geldinDün dündür bugün bugündür ağabey.Artık eski Aslan yok. Tövbe ettim ben.
Yeni yıla girince Aslan kedi mi oldu diyorsun abiDaha dün kelle alıyordun ne oldu bir anda![]()
![]()
Yeni yıla girince Aslan kedi mi oldu diyorsun abi![]()
Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk
Kellem yoluna feda olsun kardeşim ayıpsınGüzel abim benim. Yine ortalığı karıştırma.İlla kelleni mi alayım?
Ne alaka yav?Bu arada GSC beni yanıltmıyorsa bugün doğum günün öyle mi?
Tebrik ederim seni ağabey. Nice senelere. Yok eğer doğum günün değilse bugün, yılbaşı tebriki olarak kabul et.![]()
Kellem yoluna feda olsun kardeşim ayıpsın![]()
Ne alaka yav?Nerede yazıyor bugün doğum günüm olduğu? 6 Ekim benim doğum günü
![]()
Yarışma olursa yine çok popüler olmayan ama ''taş'' gibi bir şarkı ile karşınızda olmayı planlıyorum.
Hedef bu sefer ilk 3'de yer almak ve hatta şampiyonluk.
Renk verme lobidaş.
Şimdi bu rakip lobiler sırf sen şampiyon olma diye 40-50 milyondan az dinlenen şarkılara puan falan vermez. :asd22:
Belli olmaz sağım solum. Öyle derim tam tersi şarkı ile de girebilirim.![]()
Hiç bir lobiye mensup olmadığım için tüm arkadaşlara eşit mesafede olacağımı şimdiden belirteyim. Birazdan bir aksilik olmaz ise yarışmayı başlatacağım.![]()
Adamsin Tanju reis![]()