Halit Bozkurt
Büyük Kaptan
- 18 Ocak 2010
- 21.309
- 7.180
- 2.358
Golüne sevineceğim aklıma gelmezdi. Aferin..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aferin
ama her an engin gibi hakem bogazlayacakmis gibi gelior.
@Uğur İz' den kopya çektin, o da aynısını söylemişti, bildiğinden eminim ama önemli değil, canınız sağolsun...Yanlis anlama ama neredeyse her mesajinda "Bunu söyledigimde, sunu yaptigimda, bunu önerdigimde falan dalga geciliyordu veya linc ediliyordum" demen cok itici duruyor.
gs neferi heriphaferin
ama her an engin gibi hakem bogazlayacakmis gibi gelior.
Adem gereksiz bir transfer ve baya kanser edecek bizi. En iyi ihtimalle vasat bi yedek olur belki. İlk defa bir oyuncu hakkında bu kadar erken ve net yorum yaptım bakalım tutacak mı g.t olmayı isterim yani..
@Uğur İz' den kopya çektin, o da aynısını söylemişti, bildiğinden eminim ama önemli değil, canınız sağolsun...
Bunu birinin yine söyleyeceği aklıma geldiği halde, bilerek ve burada gündeme getirilip alınmasının iyi olacağı söylenen istisnasız her yerli futbolcuya ezbere 'çöp' diyenlere tepkimi ortaya koymak için kasten yazdım!..Görüldüğü üzere tepkim tam da adresini bulmuş oldu; darılma ama bahsettiğim ezberci grubun önde gelenlerinden birisin nitekim![]()