#7 Adem Büyük

İtalyan trequartista'larının Türkiye şubesi. Kurt bir isim pozisyon oluşabilecek bölgeleri önceden sezip konumlanıyor. Sıkıntısı fiziksel güç ve hız sadece. Hocaya bende dahil çok kızdık ama çok iyi bir yedek kazandık.

Yanlis anlama ama neredeyse her mesajinda "Bunu söyledigimde, sunu yaptigimda, bunu önerdigimde falan dalga geciliyordu veya linc ediliyordum" demen cok itici duruyor.
@Uğur İz' den kopya çektin, o da aynısını söylemişti, bildiğinden eminim ama önemli değil, canınız sağolsun...

Bunu birinin yine söyleyeceği aklıma geldiği halde, bilerek ve burada gündeme getirilip alınmasının iyi olacağı söylenen istisnasız her yerli futbolcuya ezbere 'çöp' diyenlere tepkimi ortaya koymak için kasten yazdım!..Görüldüğü üzere tepkim tam da adresini bulmuş oldu; darılma ama bahsettiğim ezberci grubun önde gelenlerinden birisin nitekim;)

adem.webp

Girerken gol atacağını hissetmiştim. Adem boyuna rağmen müthiş hava topuna çıkıyor demek ki adamda Eren ya da Diagne gibi boy olsa 10-15 kafa golü atacak

İlk zamanlarda forumca/taraftarımızca çöp ilan edilen oyuncumuz. Fakat daha önce kendisi hakkında yazmıştım hangi başlığa yazdım bilmiyorum. Fiziksel olarak ayakta kalabilirse başarılı olabilir demiştim. Bugün soyadı gibi büyük bir gol attı. Doğum günün kutlu olsun aslan parçası. Tekrar hoşgeldin Galatasaray'a!

Engin baytar vol. 2 tek forvet oyna reis sen cagneyle magneyle uğraştırma bizi.

İkinci müthiş golü sarı kırmızı forma altında.

Bayağı zor goldü. Mükemmel kontrol, çok net vuruş.

Adem gereksiz bir transfer ve baya kanser edecek bizi. En iyi ihtimalle vasat bi yedek olur belki. İlk defa bir oyuncu hakkında bu kadar erken ve net yorum yaptım bakalım tutacak mı g.t olmayı isterim yani..

Uzaktan yazdığı Bordeaux maçından sonra bunları yazmıştım. Hala aynı fikirdeyim ama şimdilik g.t olduk gibi duruyor..

@Uğur İz' den kopya çektin, o da aynısını söylemişti, bildiğinden eminim ama önemli değil, canınız sağolsun...

Bunu birinin yine söyleyeceği aklıma geldiği halde, bilerek ve burada gündeme getirilip alınmasının iyi olacağı söylenen istisnasız her yerli futbolcuya ezbere 'çöp' diyenlere tepkimi ortaya koymak için kasten yazdım!..Görüldüğü üzere tepkim tam da adresini bulmuş oldu; darılma ama bahsettiğim ezberci grubun önde gelenlerinden birisin nitekim;)

Yok cekmedim. Kendi düsüncem. Ugur yazdi mi aynisini bilmiyorum bile.

Yok niye darilayim. Emmoglum bu, hem severim hem söverim.

Adem'in saha içindeki hırsı ve saha dışındaki Galatasaray büyüklüğünü sürekli dile getirmesi 2.bir Gökhan Zan olma yolunda.

Bize katkısı olacaktır sezon içinde şüphesiz tebrik ederim aslanım.

Nzonzi bozmasina ragmen atti ya ne diyeyim stadda acayip sekilde kufur etmistim ademe duymustu, eyw reis sevindirdin bu aksam

Geri
Üst Alt