#7 Adem Büyük

Adem bu ligin her daim ''Kalbur üstü'' diye tabir edilen futbolcularından biri olmuştur. Bugün gol attı diye demiyorum; 2-3 yıl önce bonservisi elindeyken alınmasını istedim diye dalga geçenler olmuştu. 32 yaşında transfer edilmesi yadırganmış olsa da yerli forvet kıtlığında gideri var. Adem alınmamış olsa Mevlüt alınırdı kesin; hemen katkı verebilecek başka bedava adam yoktu...

Nüfus müdürlüğündeki yanlış işlemden dolayı ismi Adam diye değil de Adem diye kayıt edilmiş.

Adem bu ligin her daim ''Kalbur üstü'' diye tabir edilen futbolcularından biri olmuştur. Bugün gol attı diye demiyorum; 2-3 yıl önce bonservisi elindeyken alınmasını istedim diye dalga geçenler olmuştu. 32 yaşında transfer edilmesi yadırganmış olsa da yerli forvet kıtlığında gideri var. Adem alınmamış olsa Mevlüt alınırdı kesin; hemen katkı verebilecek başka bedava adam yoktu...

Yanlis anlama ama neredeyse her mesajinda "Bunu söyledigimde, sunu yaptigimda, bunu önerdigimde falan dalga geciliyordu veya linc ediliyordum" demen cok itici duruyor.

Helal olsun beni 3-4 maçtır yanıltmaya devam ediyor İlk maçları rezildi şimdi ideal böyle devam gerçi bu gol bize tüm sezon yeter Maaşını çıkardı

adam tam bir hamle adamı çıktı rıza baba lucas moura 2.piyasa değeri 110 milyon olan galatasaray'ı 500 bin euro değerli adem büyük'ün taşıması düşündürücü tabi.

Geri
Üst Alt