#7 Adem Büyük

Şapkadan tavşan çıkardı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Zaten emmoglumun en büyük özelliklerinden biri kisa boyuna ragmen hava hakimiyeti. Buna dair bir istatistik vardi yanilmiyorsam bir kac sezon önce.

Bir de ligin en cok foul alan oyuncularindan biri oluyor her sezon.

Adem ve Falcao çift forvet oynasa

muslera
mariano-Luyindama-marcao-Linnes
feghouli-nzonzi-seri-xxxx-
adem-falcao

Sol tarafa kimi koyarız onu çözemedim. Babel çalışkan değil, Belhanda o bölgede yaramaz, Jimmy yeteneği tartışılır.

Adem geçen hafta maça girdikten sonra Babel'e müthiş alan açıyordu

Hoca da farkına varmış bence Diagne'nin hareketsizliğinden bahsetti.Forvet gelmezse-Diagne düzelmezse Adem oynar artık

Bir kac mac olabilir ama tüm bir koca devre bu is yürümez. Bize mutlaka bir forvet lazim ileri uca, ve bu forvet kesinlikle Diagne olmamali.

Falcao ya cok takili kaldilar, sanki dünya da baska forvet yokmus gibi. Yine bol bol aci cekecegiz gibi duruyor bu sezon.

Canlı izlediğim maçlardan bu adama önyargılıyım, ama bu sefer düşerken vurduğu şutla gönlümü de çalmadı değil !

Ne yalan söyleyim geldiginde baya bir sövmüstüm...
Ama bugün bizi kurtardi helal olsun

Necati ates gibi yardimci forvet olarak oynamali gecen haftadan bu yana yaziyorum artik 4-1-4-1’den vaz gecilmeli

Hırslı oyuncuyu severim. Gol atınca gözünden ateş çıkmayan adamdan büyük takım topçusu olmaz. Emre Akbaba, Mehmet Ekici, Oğuzhan Özyakup futbolculuk kalitesi olarak belki Adem'e tur bindirirler ama karar pozisyonunda 1.90'lık takım arkadaşının ayağından gol atmak için topu alıp vücut vücuda çarpışmadan sonra pozisyonu bitirecek dirayeti az topçu gösterir. Golden ziyade atılış biçimi nedeniyle Adem'e olan saygım ve sevgim arttı. Gol sevinci de işin kaymağı oldu. Böyle devam Aslan, şampiyonluk kliplerinde gösterilecek daha çok gol atacaksın inşallah.

Cok firsatci ve tecrubeli. Bir de bu kendini bize zorla aldirtmisti sanirim :)

Geri
Üst Alt