#7 Adem Büyük

Bu adam faydali olmasa, bizim taraftar bundan nefret etmezdi oynadigimiz maclarda. Adam cirkefin tillahi.

Geçen yıl fizik olarak çok kötüydü, bu yıl bu konuda iyi gözüküyor.

En önemlisi oldukça hırslı, geldim formayı giydim bitti kafasında değil.

koskoca bize layık gördüğünüz oyuncular adem ve ömer mi?

saha içinde olan olaylar saha içinde kalır, o zaman ademi değil takımı destekliyoruz ztn

ahmet, selçuk fln tez vakitte defolmaları lazım
ahmetle selcugu su saniye defederdim de adem buyuk reis dokunulmazligi aldi son dakika goluyle. onun icin elenmiyor

ahmetle selcugu su saniye defederdim de adem buyuk reis dokunulmazligi aldi son dakika goluyle. onun icin elenmiyor
yerli oyuncularimizin cogu kiz gibi. adem ve ömer disinda mücadele etmeyi seven yok. taylan ve sener de katilinca bu degisecek insallah. galatasaray formasini giyen yerlilerin kendini parcalamasi lazim.

yerli oyuncularimizin cogu kiz gibi. adem ve ömer disinda mücadele etmeyi seven yok. taylan ve sener de katilinca bu degisecek insallah. galatasaray formasini giyen yerlilerin kendini parcalamasi lazim.
gerci ben seneride defansif begenmiyorumda ligde hucumda is yapar

Yalnız attığı golü de benim diyen forvet atamaz o ne sakinliktir birader bir de üstüne eşek gibi babeli bir omuza yere yıktı

Adem Büyük, Terim'in Necati Ateş'i gibi olacak. Adam da yetenek var, hırs var, özveri var. Girdiği maçlarda iş yapsın yeterli, bu formayı giyiyorsa da destek olmak gerekir

Göz ardı edilse de bu sene kritik işler yapacak. Tıpkı Kayseri'deki gibi.

madem diagne gidecekti,akhisar macının en iyisi olan bu arkadaş neden denizli ve konya maçlarında ilk 11 başlamadı?bana göre diagne yerine ademle başlasak 3 puan cepteydi en azından.belki denizli macını da kazanacaktık.

Geri
Üst Alt