- 6 Eylül 2014
- 94.018
- 64.801
- 4.608
bu ne hirs yusuf yusuf. adem son dakika golu atinca cildirdin misezon sonu ömerle birlikte defol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bu ne hirs yusuf yusuf. adem son dakika golu atinca cildirdin misezon sonu ömerle birlikte defol
bu ne hirs yusuf yusuf. adem son dakika golu atinca cildirdin mi
ahmetle selcugu su saniye defederdim de adem buyuk reis dokunulmazligi aldi son dakika goluyle. onun icin elenmiyorkoskoca bize layık gördüğünüz oyuncular adem ve ömer mi?
saha içinde olan olaylar saha içinde kalır, o zaman ademi değil takımı destekliyoruz ztn
ahmet, selçuk fln tez vakitte defolmaları lazım
yerli oyuncularimizin cogu kiz gibi. adem ve ömer disinda mücadele etmeyi seven yok. taylan ve sener de katilinca bu degisecek insallah. galatasaray formasini giyen yerlilerin kendini parcalamasi lazim.ahmetle selcugu su saniye defederdim de adem buyuk reis dokunulmazligi aldi son dakika goluyle. onun icin elenmiyor
gerci ben seneride defansif begenmiyorumda ligde hucumda is yaparyerli oyuncularimizin cogu kiz gibi. adem ve ömer disinda mücadele etmeyi seven yok. taylan ve sener de katilinca bu degisecek insallah. galatasaray formasini giyen yerlilerin kendini parcalamasi lazim.
nzonziYalnız attığı golü de benim diyen forvet atamaz o ne sakinliktir birader bir de üstüne eşek gibi babeli bir omuza yere yıktı
Tarzı İtalyan forvetlere benziyor. Miccoli, Di Natale vb..
Hala şüpheyle yaklaşanlar var ama adem bize puan kazandırdı daha da puanlar kazandıracak inşallah
Haklısın renktaş. Ancak herhalde belki bir iki gol atarda piyasası artar diye...madem diagne gidecekti,akhisar macının en iyisi olan bu arkadaş neden denizli ve konya maçlarında ilk 11 başlamadı?bana göre diagne yerine ademle başlasak 3 puan cepteydi en azından.belki denizli macını da kazanacaktık.