Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu konu da hiç mütevazi olmayacağım, kusura bakmayın. Transferine sevinenlerdendim, acımasızca eleştirildik burada. Adem oynadığı takımlarda gösterdiği performanslarla büyük takımı hak ediyordu. Adem'in tek dez avantajı antipatik olmasıydı. Her yerde, mekan neresi olursa olsun, rakip takım oyuncularına kafa tutan, sinirli tavırlarıyla ön plana çıkardı.
Bir de oyunu kritik dakikalarda, kritik zamanlarda soğutması vardı. Kendini yere atıp faul alırdı Adem. Bu aslında iyi bir şey, ama gel gör ki sana karşı olduğu zaman kafayı yiyorsun, küfürü basıyorsun.
Yetenek konusunda muazzam mı? Değil tabi ki. Ama inanın bugün 2.7 milyon euro net maaş verdiğimiz Andone'den bir eksiği yok. Ayakları sağlam şekilde yere basıyor, topu seviyor, tutuyor. Ayağı iyi diyebilecek seviyede, ve hava toplarının çoğunu alıyor, kafasını iyi kullanabilen bir forvet, Adem.
Daha önce almalıydık. Bu tür yerli futbolculardan zarar gelmez. Kimlerden gelir? Bunun cevabını biliyorsunuz.. Brighton'da düşünülmeyen futbolcu Galatasaray'ımda 2.7 milyon euro alamaz, almamalı.
Sene sonu bu politikadan vazgeçmemek lazım. Inanılmaz işimize yarıyor Adem.
Cok ugursuzdu. Ben de kil kapmistim. Spikerin tek dedigi, top Andone'nin sagindan gecti, top Andone'nin solundan gecti, top Andone'nin onunden gecti, top Andone'nin arkasinda kaldi. Allah var deli dana gibi pres yapti ama pozisyonlari iskaliyordu.Dediklerine büyük oranda katılıyorum ama bu Andone öfken nerden geliyor çözemedim
Süre aldığı dakikalar içerisinde hep yararlıydı
Cok ugursuzdu. Ben de kil kapmistim. Spikerin tek dedigi, top Andone'nin sagindan gecti, top Andone'nin solundan gecti, top Andone'nin onunden gecti, top Andone'nin arkasinda kaldi. Allah var deli dana gibi pres yapti ama pozisyonlari iskaliyordu.
Baros düserken bile gol atan adamdir. Bizde izledigim en iyi forvetti ( golcü demiyorum bak komple forvet. Pas istasyonu, sola saga kaymasi. Her yerden her sekil gol atmasi)Fundamental'i zayıf olabilir reyis
Baros ve Gomis o konularda bize gelmiş en iyi forvetlerdir herhal
renktaş sakatlıktan sonra karın agrısıydı şimdi açk konşlmBaros düserken bile gol atan adamdir. Bizde izledigim en iyi forvetti ( golcü demiyorum bak komple forvet. Pas istasyonu, sola saga kaymasi. Her yerden her sekil gol atmasi)
Bence öyle degil. 11/12 o karabük de sakatlanip ardindan Antalya macinda kirmizi yemeyene kadar da baya iyidirenktaş sakatlıktan sonra karın agrısıydı şimdi açk konşlm
forvette babel veya falcao hangisi oynarsa oynasın ikisinden birinin partneri olmalı. bu şekilde oynamadığımız gibi üstüne ileriyi teke çeviriyoruz. sonrası herzamanki olay zatenRenktaslar adem ovulecek gece degil bu gece lutfen![]()