#7 Adem Büyük

Top tutmasi iyi 2 pozisyonda zaten ileride adamımız yokken geriye kaçtı. Bu nası bir andavallik inanılmaz gerçekten. Omerin pozisyon komediydi özellikle. Adam topu sürüyor etrafında 3 kişi var. Sende bi zahmet savunma arkasına koş da rakip kovalasın Ömere de yer açılsın en azından 1 kişi.

Adem napti Ömer ileri topla koşarken geriye çekildi. Doğal olarak top rakibe kaldı.

Bu konu da hiç mütevazi olmayacağım, kusura bakmayın. Transferine sevinenlerdendim, acımasızca eleştirildik burada. Adem oynadığı takımlarda gösterdiği performanslarla büyük takımı hak ediyordu. Adem'in tek dez avantajı antipatik olmasıydı. Her yerde, mekan neresi olursa olsun, rakip takım oyuncularına kafa tutan, sinirli tavırlarıyla ön plana çıkardı.

Bir de oyunu kritik dakikalarda, kritik zamanlarda soğutması vardı. Kendini yere atıp faul alırdı Adem. Bu aslında iyi bir şey, ama gel gör ki sana karşı olduğu zaman kafayı yiyorsun, küfürü basıyorsun.

Yetenek konusunda muazzam mı? Değil tabi ki. Ama inanın bugün 2.7 milyon euro net maaş verdiğimiz Andone'den bir eksiği yok. Ayakları sağlam şekilde yere basıyor, topu seviyor, tutuyor. Ayağı iyi diyebilecek seviyede, ve hava toplarının çoğunu alıyor, kafasını iyi kullanabilen bir forvet, Adem.

Daha önce almalıydık. Bu tür yerli futbolculardan zarar gelmez. Kimlerden gelir? Bunun cevabını biliyorsunuz.. Brighton'da düşünülmeyen futbolcu Galatasaray'ımda 2.7 milyon euro alamaz, almamalı.

Sene sonu bu politikadan vazgeçmemek lazım. Inanılmaz işimize yarıyor Adem.

Bu konu da hiç mütevazi olmayacağım, kusura bakmayın. Transferine sevinenlerdendim, acımasızca eleştirildik burada. Adem oynadığı takımlarda gösterdiği performanslarla büyük takımı hak ediyordu. Adem'in tek dez avantajı antipatik olmasıydı. Her yerde, mekan neresi olursa olsun, rakip takım oyuncularına kafa tutan, sinirli tavırlarıyla ön plana çıkardı.

Bir de oyunu kritik dakikalarda, kritik zamanlarda soğutması vardı. Kendini yere atıp faul alırdı Adem. Bu aslında iyi bir şey, ama gel gör ki sana karşı olduğu zaman kafayı yiyorsun, küfürü basıyorsun.

Yetenek konusunda muazzam mı? Değil tabi ki. Ama inanın bugün 2.7 milyon euro net maaş verdiğimiz Andone'den bir eksiği yok. Ayakları sağlam şekilde yere basıyor, topu seviyor, tutuyor. Ayağı iyi diyebilecek seviyede, ve hava toplarının çoğunu alıyor, kafasını iyi kullanabilen bir forvet, Adem.

Daha önce almalıydık. Bu tür yerli futbolculardan zarar gelmez. Kimlerden gelir? Bunun cevabını biliyorsunuz.. Brighton'da düşünülmeyen futbolcu Galatasaray'ımda 2.7 milyon euro alamaz, almamalı.

Sene sonu bu politikadan vazgeçmemek lazım. Inanılmaz işimize yarıyor Adem.

Dediklerine büyük oranda katılıyorum ama bu Andone öfken nerden geliyor çözemedim

Süre aldığı dakikalar içerisinde hep yararlıydı

Dediklerine büyük oranda katılıyorum ama bu Andone öfken nerden geliyor çözemedim

Süre aldığı dakikalar içerisinde hep yararlıydı
Cok ugursuzdu. Ben de kil kapmistim. Spikerin tek dedigi, top Andone'nin sagindan gecti, top Andone'nin solundan gecti, top Andone'nin onunden gecti, top Andone'nin arkasinda kaldi. Allah var deli dana gibi pres yapti ama pozisyonlari iskaliyordu.

Itici bir tip oldugu icin istenmiyordu acikcasi yoksa Kotu futbolcu oldugu söylenemez

Tt arena da taraftarimizi zamaninda az tahrik etmedi mesela Ama helal olsun geldi canla basla mucadele ediyor ve faydali da oynuyor

Cok ugursuzdu. Ben de kil kapmistim. Spikerin tek dedigi, top Andone'nin sagindan gecti, top Andone'nin solundan gecti, top Andone'nin onunden gecti, top Andone'nin arkasinda kaldi. Allah var deli dana gibi pres yapti ama pozisyonlari iskaliyordu.

Fundamental'i zayıf olabilir reyis

Baros ve Gomis o konularda bize gelmiş en iyi forvetlerdir herhal

Bu arada Adem ve Omer'e helal olsun. Yetenekleri sinirli ama yurekleri sinirsiz. Eger sampiyon olacaksak en buyuk pay bu ikisinin olacak.

Fundamental'i zayıf olabilir reyis

Baros ve Gomis o konularda bize gelmiş en iyi forvetlerdir herhal
Baros düserken bile gol atan adamdir. Bizde izledigim en iyi forvetti ( golcü demiyorum bak komple forvet. Pas istasyonu, sola saga kaymasi. Her yerden her sekil gol atmasi)

Baros düserken bile gol atan adamdir. Bizde izledigim en iyi forvetti ( golcü demiyorum bak komple forvet. Pas istasyonu, sola saga kaymasi. Her yerden her sekil gol atmasi)
renktaş sakatlıktan sonra karın agrısıydı şimdi açk konşlm

ulan mecburmuyuz sadece 1 forvetle dolasmaya. falcao hazirlandi bu sakatlandi. bir berabere görmedik bu ikiliyi

Bu herifin neden süre almadığının izahı var mı? Dün antrenmanda takımla çalışmış idi

:sarıkalp: :kırmızıkalp:
adem-büyük-galatasaray-3.webp

Falkoa'nin 75 dakikada yapamadigini 5 dakikada yapti.

andon olmadığı muddetce falkao ile bilikte oynamalı hoca nezaman anlayacak bunu bilmiyorum.

Geri
Üst Alt