#7 Adem Büyük

Falcao iyilesse ve sahada olsa dahi banko oynamali. Suan icin tahtaya ismi ilk yazilacak 5 adamdan biri.

Ligin 21. haftasi geldiginde GS'in en cok gol atan oyuncusu Adem, takimin ve ligin en cok asist yapan oyuncusu Omer olacak deseler o kisinin akil sagligindan suphe ederdik ama hayat iste. Neye niyet neye kismet...

Transferini mantikli bulan ve destekleyen nadir kisilerden biriydim ama benim bile beklentilerimi fazlasiyla asti. Helal olsun.
İnasallah Kadikoy'de galibiyeti getiren golu atacak.

Şampiyonluk yolundaki rakiplerim sezon başından beri forvetlerinden ve kanat oyuncularından tam verim aldı Sörloth-Muriqi-Visca-Cisse hep bir şekilde takımlarını yukarıda tutmayı başardı

Biz Babel&Feghouli ve Falcao gibi adamlardan bu katkıyı beklerden Ömer ve Adem 'in verdiği katkıyı bile veremediler henüz

Olmaz Musap.

Yeni sakatlıktan cıkmış ve dolayısıyla formsuz olan oyuncu yerine çok formda ve aşırı motive olan Adem'in oynamasından yanayım ben kesinlikle.

sent via GSC
Andone kac haftadir hazir oynatmafi. Adem cok formda evet ama sari vermek icin tetikde olacak hakem. Falcao‘yu oynat iste.

Kral beni en çok göt eden topçu olmuştur özrümü diliyorum buradan

Şampiyonluk yolundaki rakiplerim sezon başından beri forvetlerinden ve kanat oyuncularından tam verim aldı Sörloth-Muriqi-Visca-Cisse hep bir şekilde takımlarını yukarıda tutmayı başardı

Biz Babel&Feghouli ve Falcao gibi adamlardan bu katkıyı beklerden Ömer ve Adem 'in verdiği katkıyı bile veremediler henüz
Ilk defa mantikli bir yazi kaleme aldiginizi goruyorum Enes Bey, hayirlara vesile olmasini dilerim

Olmaz Musap.

Yeni sakatlıktan cıkmış ve dolayısıyla formsuz olan oyuncu yerine çok formda ve aşırı motive olan Adem'in oynamasından yanayım ben kesinlikle.

sent via GSC

Fb macina kimi koyarsin ilk onbirine

Formda Olan adem
Yoksa sakatliltan Yeni Cikan FALCAO

büyük maclar büyük oyunculsrls kazanilir aslinda

Adem-falcao yapsak

Fb macina kimi koyarsin ilk onbirine

Formda Olan adem
Yoksa sakatliltan Yeni Cikan FALCAO

büyük maclar büyük oyunculsrls kazanilir aslinda

Adem-falcao yapsak

Normalde mutlaka Falcao oynasin derdim ama Falcao ya daha dogrusu oynayamamasina acayip gicik kapiyorum.

Malatya macinda ilk 11 baslayip 60-65 dakika falan oynayamazsa oynamasin Kadiköy de zaten.

Adem performansıyla fb maçında oynamayı hakediyor. İcabında Falcao'yu da oyuna alıp çift santrafora dönebiliriz. FB double penetration sever.

Geri
Üst Alt