Murat Hülagü
10 Numara!
- 22 Temmuz 2012
- 16.101
- 5.834
- 1.513
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yasi 32 degil 22 olsa 20 milyona satilirdi
Andone kac haftadir hazir oynatmafi. Adem cok formda evet ama sari vermek icin tetikde olacak hakem. Falcao‘yu oynat iste.Olmaz Musap.
Yeni sakatlıktan cıkmış ve dolayısıyla formsuz olan oyuncu yerine çok formda ve aşırı motive olan Adem'in oynamasından yanayım ben kesinlikle.
sent via GSC
Galatasaraydaki 7 numara uğursuzluğunu bozan adam. Saygılar
BjkliYav bu adam büyük Galatasaraylı galiba
Evet ilk geldiğinde yazdığımız mesaj yanılmadıkBetter than Mıkdat and Sinan
Ilk defa mantikli bir yazi kaleme aldiginizi goruyorum Enes Bey, hayirlara vesile olmasini dilerimŞampiyonluk yolundaki rakiplerim sezon başından beri forvetlerinden ve kanat oyuncularından tam verim aldı Sörloth-Muriqi-Visca-Cisse hep bir şekilde takımlarını yukarıda tutmayı başardı
Biz Babel&Feghouli ve Falcao gibi adamlardan bu katkıyı beklerden Ömer ve Adem 'in verdiği katkıyı bile veremediler henüz
Olmaz Musap.
Yeni sakatlıktan cıkmış ve dolayısıyla formsuz olan oyuncu yerine çok formda ve aşırı motive olan Adem'in oynamasından yanayım ben kesinlikle.
sent via GSC
çok kötü bir transfer
bay egonun berbat transferlerinden kendisi
Her ikili mücadelede yerlere yatan reyiz geldi, bir kac mac oynar sonra yuhlanmaya baslar. 7.5 Milyon TL adama resmen Piyango cikti emekli olmadan.
Sevmiyorum bu adamı. Muğdat vol2 olur.
Fb macina kimi koyarsin ilk onbirine
Formda Olan adem
Yoksa sakatliltan Yeni Cikan FALCAO
büyük maclar büyük oyunculsrls kazanilir aslinda
Adem-falcao yapsak