#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Jesus Navas mı geliyor :D

Bu isteği görmek mutluluk verici, bu çocukta ruh yok diyenler vardı bende dahil, bence iyi bir Galatasaray ruhuna sahip bu çocuk, ilerleyen günlerde ki performansını merak ediyorum ayrıca.

Aydin icin 2009, 2010larda Ardadan bile iyi olur diye düsünüyordum, ki bence hala A Milli oynayacak potansiyeli var bu cocukta. Bir türlü gelistiremedi kendini, sadece bu adama sucu atmamak lazim, bence kulüp icindekilerinde Aydin kadar hatasi var.

Aydın Arda gibi olabilir. Yeteneği var, çalışkan da, ama kendisine fazla şans verilmiyor. Bu nedenle meç tecrübesi eksik. Sağ kulvarda Pino ile yarışır. Bence biraz daha çalışırsa Pino'yu yedeği yapar.

Adamdan fazla bir şey beklemezsek ve iyi bir rotasyon oyuncusu gözü ile bakarsak faydalı olur.

Baskı oluşmamalı üzerinde. Böyle takılsın, gerektiğinde oynasın. En önemlisi istikrarlı olsun.

Aydın,Serdar'dan iyidir,gerisi teferruattır. Sağ kanatta Pino ve Elano'yu yedekler. Elano'yu Misimoviç'in arkasında oynatacağa benzemiyor Rijkaard.

Profesyonelliği biraz iyi olsa,takımın değişilmezi olur.

Aydın,Serdar'dan iyidir,gerisi teferruattır. Sağ kanatta Pino ve Elano'yu yedekler. Elano'yu Misimoviç'in arkasında oynatacağa benzemiyor Rijkaard.

Aydın sağ tarafta da oynar ama asıl mevkiisi sol açıktır. En iyi maçlarını da hep sol tarafta oynamıştır.

Aydın sağ tarafta da oynar ama asıl mevkiisi sol açıktır. En iyi maçlarını da hep sol tarafta oynamıştır.

Geçen sene UEFA Kupası elemelerinin birinde bir maçta 2-3 asist yapmıştı, hatırlayamadım şuanda rakibin ismini

fakat Aydın'ın onun dışında sol kanatta oynadığı bir maçı hatırlayamıyorum..

Hatta o maç dışında Aydın'ın iyi oynadığı bir maçı hatırlayamıyorum.

Aydın sol açıktır demişsin de bu konuda endişelerim var.

Ben kendisinin genellikle sağ açık oynadığını düşünüyorum.

bence iyi oyuncu takımda istikrar açısından lazım bi oyuncu sürekli oynaması lazım yoksa verim alınmaz

Galatasaray'ı dün akşam uyandıran oyunculardan biriydi Aydın. Diğeri de Sabri'ydi. Sağ kanat şen şakrak oldu sanki. Mücadele, hırs ve bindirmelerde öyle. Tribünde arkadaşa "Abi bizim Aydın'ın içine ruh kaçmış" dedim. Aydın bana bunu dedirttiyse bir şansı daha hak ediyor demektir. Rijkaard maçtan sonra Aydın'la başlamak isterdim ama olmadı dedi zaten. Umarım bundan sonra daha fazla forma şansı bulur. Serdar Özkan, Aydın ya da başkası önemli değil: Eğer Aydın gibi oynuyorsan sen zaten oynamayı hak ediyorsun demektir.

Geçen sene UEFA Kupası elemelerinin birinde bir maçta 2-3 asist yapmıştı, hatırlayamadım şuanda rakibin ismini

fakat Aydın'ın onun dışında sol kanatta oynadığı bir maçı hatırlayamıyorum..

Hatta o maç dışında Aydın'ın iyi oynadığı bir maçı hatırlayamıyorum.

Aydın sol açıktır demişsin de bu konuda endişelerim var.

Ben kendisinin genellikle sağ açık oynadığını düşünüyorum.

Netanya maçıydı heralde o maç, orada solda oynamıştı. Ondan sonra da Kewell'ı bile kesmişti kendisi, hep solda oynamıştı.

Şöyle düşünmek lazım.İlk 11'de oynar.İyi yedekte olur.Sonuçta işimize yarayacak bir futbolcu.Bence milli takıma yükselme ve iyi bir avrupa takımına gitme şansıda var.Çünkü oyun stili çok güzel.Hızlı,seri ve çabuk.Arda dan daha iyi bir stili var.Ama Arda abimiz farklı tabi :D

Aydın'da çalışma azmi sıfır. Çalışmıyor. İstemiyor. Niyet yok adamda. Kondisyon desen yerlerde. Ama yetenek olarak Serdar'ı 5e katlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt