#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Aydın'da çalışma azmi sıfır. Çalışmıyor. İstemiyor. Niyet yok adamda. Kondisyon desen yerlerde. Ama yetenek olarak Serdar'ı 5e katlar.

Aydın'nın ne yeteneği varmış sağ kulvarda düz koşu yapmaktan başka! O zaman Galatasaray Atletizm takımına yatay geçiş yapsın. Serdar Özkan gibi adam geçebilen yetenekler kolay bulunmuyor. Bu cevher değerlendirlmeli. Aydın'a yıllardır şans veriyoruz ama maçlarda sürünüyor. Tembelliği yeteneksizliğinin örtüsü olsa gerek. Ona verilen şansın onda biri Serdar'a verilse Serdar daha faydalı olur. Oynatılmayan futbolcunun neyi eleştiriliyor.

Pres ve ikili mücadele yapmayan Sarp ve Elano ilk 11'de iken birde aynı vasıfta Aydın'ı takıma aldı Rijkaard.

Gerçekten farklı bir Aydın var bu sene bence.Kötüde olsa iyide bişeyler yapmaya çabalıyor sanki geçen seneki vurdumduymazlığı yok.

Böyle devam et Aydin. Hareketlilik getiriyor takima.

Her ne oluyorsa Aydın girdikten sonra daha çok pozisyon bulmaya başlıyoruz.

Aydın zaten iyi bir futbolcu ama kronik sakatlıktan dolayı bir türlü istikrarı yakalayamadı geçtiğimiz sezonlarda. 25 kişilik kadroda olması gerektiğine inanıyorum. Serdar ve Aydın'ı kazanmalı zaten Rijkaard bana kalırsa. Kontenjanı rezil etti çünkü.

Çok şanssızdı Aydın. Bir de çok faul yaptılar çalmadı hakem.

Bizim sistemde, arkadaki oyuncularla kanatlarda oynamak çok zor. Arda ve Keita oynadığı için bunu anlayamıyorduk. Bu sene Serdar, Aydın ve Pino adamların aslında neler yaptığını gösteriyor.

Onur, Yunus atlamayın lan:D

Ciddi bir konsantrasyon problemi var! Kafasını maça tam olarak veremiyor.. Bu şekilde ideal Galatasaray'ın ilk 11 oyuncusu olamaz..

Bunu hala oynatıyorlar pes. A2 takımda bile oynatmam .

Serdar EYLİK kalsaydı da Aydını verseydik Denizliye bonservisiyle hemde .

Hayret lan başkası beğenir , ben beğenmezdim bu sefer tersi olmuş.Bugün beğendim ilk defa hayret

Ben de beğendim, dediğim gibi şanssızdı biraz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt