#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

aydın yılmaz okan suat ergün kapasitesindemi sence.

Eğer yaşın doğruysa 1995-96 sezonunda 9 yaşında falan olman lazım.. o yüzden yazdıklarımı anlamaman gayet doğal (bu asla küçümseme değil).. Saydığım oyuncuların tümünün kiralanması ya da satılması düşünülüyordu ve o zaman kimse o adamların kapasitesinden bahsetmiyordu kusura bakma.. Aydının şu anki konumundan en ufak farkları yoktu.. Fatih Hoca Fiorentina'ya gittiğinde Suat Kaya'nın kendisine yazdığı mektubu okursan dediklerimi çok daha iyi anlarsın..

Aydın kardeş bugün kötü oynadın yapma gözünü seveyim.

Aydın konusunda bahse girecek olan var mı benle.. En fazla 3 maç diyorum.. yeter ki Aydın devre sonuna kadar 3 maç en az 30 dk oynasın.. Sayı üst limiti 10 kişi ve neye bahse gireceğimizi de kişi başı üst limit 1000 TL olması ve direkt para değil de bu tutarda bir armağan olması kaydıyla siz belirleyin.. :)

Eğer yaşın doğruysa 1995-96 sezonunda 9 yaşında falan olman lazım.. o yüzden yazdıklarımı anlamaman gayet doğal (bu asla küçümseme değil).. Saydığım oyuncuların tümünün kiralanması ya da satılması düşünülüyordu ve o zaman kimse o adamların kapasitesinden bahsetmiyordu kusura bakma.. Aydının şu anki konumundan en ufak farkları yoktu.. Fatih Hoca Fiorentina'ya gittiğinde Suat Kaya'nın kendisine yazdığı mektubu okursan dediklerimi çok daha iyi anlarsın..

Okan, Suat, Ergün'ü Terim yaratmadı. 1995-96 sozonunun kemikleşmiş as oyuncular idiler hepsi. Hele Okan bir Türk Maradona'dır, üstelik 90 dakika koşar ve pres yapar, savunmayada yardım ederdi. Gamsız, düz oyuncu Aydın ile hiç biri karşılaştırılamaz. Aydın hala takımda ise mutlaka bir torpili var sanki.

Zaman kaybı.

Okan, Suat, Ergün'ü Terim yaratmadı. 1995-96 sozonunun kemikleşmiş as oyuncular idiler hepsi. Hele Okan bir Türk Maradona'dır, üstelik 90 dakika koşar ve pres yapar, savunmayada yardım ederdi. Gamsız, düz oyuncu Aydın ile hiç biri karşılaştırılamaz. Aydın hala takımda ise mutlaka bir torpili var sanki.

aydın idman topçusu.bunu terim kendi söyledi

Aydın lütfen antrenmana dahi çıkmasın artık, istemiyor belli ki oynamayı, zorla sahaya çıkıyor herhalde.

Ayhan abisini de alsın, beraber başka sektöre atılsınlar.

Aydın konusunda bahse girecek olan var mı benle.. En fazla 3 maç diyorum.. yeter ki Aydın devre sonuna kadar 3 maç en az 30 dk oynasın.. Sayı üst limiti 10 kişi ve neye bahse gireceğimizi de kişi başı üst limit 1000 TL olması ve direkt para değil de bu tutarda bir armağan olması kaydıyla siz belirleyin.. :)
3 maç ???????? Biz 5 sene diyoruz 5 5555BEŞ

Aydın ve Aykut,Galatasaray´da kalma mucizeleri ile ilgili bir kitap yazsınlar.Cidden 2´sininde hikayesini çok merak ediyorum.

Bugün kovulsun. Hicbirsey olmaz Aydin´dan

Aç o sezonun istatistiklerini ve kaç maç oynadıklarını tek tek yaz buraya.. evet yap lütfen bunu.. öyle bedava sallamak yok..

Kolpaçino'nun birinci filminde, ilk sahnede Ateş rolündeki Ali Sürmeli'nin harcadığı adamın babasının tek hatası olarak tanımladığı hatanın aynısını, kendi babasının yaptığını düşündüğüm futbolcudur.

Yetenekli adam 18,19 yaşında takımın önemli yıldızı konumuna gelir.Bkz:C.Ronaldo,Messi,Arda,Neymar vs Kaç yaşında yahu Aydın?Bu saatten sonra neyini geliştirecek?

sahaya çıktıgı ilk maçın tarihi 22.01.2006

bugünün tarihi 30.10.2011 hala savunanlar var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt