Onur Gürel
Aslan Üye
- 27 Ekim 2010
- 8.994
- 3
- 1.023
Cevap: #7 Aydın Yılmaz
Aydının kendiside şu an başlıkta.Fazla rencide etmeyin
Aydının kendiside şu an başlıkta.Fazla rencide etmeyin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yetenekli adam 18,19 yaşında takımın önemli yıldızı konumuna gelir.Bkz:C.Ronaldo,Messi,Arda,Neymar vs Kaç yaşında yahu Aydın?Bu saatten sonra neyini geliştirecek?
oyle bir kosul yok hrb
Bu gamsız karamsar Aydın'ı düzeltmek için Psikoloğa göndersen Psikolog intihar eder.
olmuyo aydin ayrilmamiz lazim ne sen bana nede ben sana göreyim
Olay giydiği formanın farkında olması değil. Adamın yeteneği bu kadar bence; bir ara bir noktaya kadar getirmiş sonra da salmış ve o noktaya varmamak üzere bitirmiş kendini...
Suat,Okan ve Ergün'ün 95-96 istatistiklerini hala bekliyorum.. bakalım gerçekten bilerek mi yazıyorsun yoksa desteksiz mi sallıyorsun...
bu dalga geciyor. öbürkü formlarda nasıl yedim GS taraftarını diye dalga geciyordur.Aydın konusunda bahse girecek olan var mı benle.. En fazla 3 maç diyorum.. yeter ki Aydın devre sonuna kadar 3 maç en az 30 dk oynasın.. Sayı üst limiti 10 kişi ve neye bahse gireceğimizi de kişi başı üst limit 1000 TL olması ve direkt para değil de bu tutarda bir armağan olması kaydıyla siz belirleyin..![]()
Bence yanlış ata oynuyorsun. Aydın konusunda haklı çıkman imkansız. Bence Emre Çolak için çabala. Emre Çolak Ümit milli takımında gösteriyor yetneklerini, ama bizde hala yedek bırakılıyor. Bence Aydın'da yetenek de yok.
bu dalga geciyor. öbürkü formlarda nasıl yedim GS taraftarını diye dalga geciyordur.![]()
Okan, Suat, Ergün'ü Terim yaratmadı. 1995-96 sozonunun kemikleşmiş as oyuncular idiler hepsi. Hele Okan bir Türk Maradona'dır, üstelik 90 dakika koşar ve pres yapar, savunmayada yardım ederdi. Gamsız, düz oyuncu Aydın ile hiç biri karşılaştırılamaz. Aydın hala takımda ise mutlaka bir torpili var sanki.