#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Aydının kendiside şu an başlıkta.Fazla rencide etmeyin

Yıl olmuş 2011 hala Aydın için umutlu olan arkadaşlar var aramızda.Tek kelime ile yazık.

Aydın yıllardır aynısın. Hiçbir şey yok. Sıfır (0)..

Maça girdi tek olumlu hareketi 68.dk'da savunmaya yardım etti. Spikerde ister istemez üzerinde durdu. Ama üzerinde durulmayacak gibi de değil. Kesinlikle bu takımda olmayı haketmiyor. "Tadında bırak Ayhan" dan utan. Adam çatır çatır oynadı. Yiğidi öldür hakkını ver demişler. Hiç mi insan çaba göstermez yahu. İlla ki kapının önüne mi koyulman lazım.

Giydiği formanın farkında değil.O zaman farkına vardıracaksın.Yatıracaksın falakaya valla.Basacan sopayı.

olmuyo aydin ayrilmamiz lazim ne sen bana nede ben sana göreyim

Bu gamsız karamsar Aydın'ı düzeltmek için Psikoloğa göndersen Psikolog intihar eder.

Yüzü eskidi artık.Gitmesi hem kendi için,hem takım için,hem de biz taraftarlar için en hayırlısı olacak sanırım.:o

Bu gamsız karamsar Aydın'ı düzeltmek için Psikoloğa göndersen Psikolog intihar eder.

Suat,Okan ve Ergün'ün 95-96 istatistiklerini hala bekliyorum.. bakalım gerçekten bilerek mi yazıyorsun yoksa desteksiz mi sallıyorsun...

Olay giydiği formanın farkında olması değil. Adamın yeteneği bu kadar bence; bir ara bir noktaya kadar getirmiş sonra da salmış ve o noktaya varmamak üzere bitirmiş kendini...

Suat,Okan ve Ergün'ün 95-96 istatistiklerini hala bekliyorum.. bakalım gerçekten bilerek mi yazıyorsun yoksa desteksiz mi sallıyorsun...

Bence yanlış ata oynuyorsun. Aydın konusunda haklı çıkman imkansız. Bence Emre Çolak için çabala. Emre Çolak Ümit milli takımında gösteriyor yetneklerini, ama bizde hala yedek bırakılıyor. Bence Aydın'da yetenek de yok.

Aydın konusunda bahse girecek olan var mı benle.. En fazla 3 maç diyorum.. yeter ki Aydın devre sonuna kadar 3 maç en az 30 dk oynasın.. Sayı üst limiti 10 kişi ve neye bahse gireceğimizi de kişi başı üst limit 1000 TL olması ve direkt para değil de bu tutarda bir armağan olması kaydıyla siz belirleyin.. :)
bu dalga geciyor. öbürkü formlarda nasıl yedim GS taraftarını diye dalga geciyordur.:)

Bence yanlış ata oynuyorsun. Aydın konusunda haklı çıkman imkansız. Bence Emre Çolak için çabala. Emre Çolak Ümit milli takımında gösteriyor yetneklerini, ama bizde hala yedek bırakılıyor. Bence Aydın'da yetenek de yok.

Aydın'ı ayrıca tartışırız da.. sen dediğini ispat et önce.. bakalım gerçekten bilerek mi yazıyorsun, yoksa sırf Fatih Hocayı kötülemek için mi sallıyorsun..?

bu dalga geciyor. öbürkü formlarda nasıl yedim GS taraftarını diye dalga geciyordur.:)

Tamam işte.. madem bu kadar iddialısınız, gerçek kimlik+açık adres+kimlik numaralarını yazalım ve bahse girelim.. daha ne lafı eveliyorsunuz ki ?

Okan, Suat, Ergün'ü Terim yaratmadı. 1995-96 sozonunun kemikleşmiş as oyuncular idiler hepsi. Hele Okan bir Türk Maradona'dır, üstelik 90 dakika koşar ve pres yapar, savunmayada yardım ederdi. Gamsız, düz oyuncu Aydın ile hiç biri karşılaştırılamaz. Aydın hala takımda ise mutlaka bir torpili var sanki.

Evet.. bekliyorum hala.. 95-96 sezonunda bu oyuncular kaç maç oynadı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt