Murat KILIÇ
10 Numara!
- 24 Kasım 2008
- 16.769
- 2
- 1.363
Cevap: #7 Aydın Yılmaz
Tahammül Edemiyorum.
Tahammül Edemiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu saatten sonra pisirmeye kalkarsak yanik kokusu gelir. Aydin Anadoluya gitmedi ama Ibbye gitti. Yigit zaten Anadoludan geldi. Anadoludan oyuncu alacaksan herseyiyile hazir olmalidir. Tekrar Anadoluya gondermek icinAnadoludan oyuncu alinmaz. Kisacasi hocanin basarisiz bi transferi.
Yiğit için birazdaha sabır.Hoca da isterdi çokdaha iyisi gelsin ama domuzdan bunu koparabildi.
Gerçi 2 3 hafta sonra iyi oynamaya başlasa ya da 1 yıl sonra hocanın adı anılmaz Abdurrahim A. aldı geldi denir ya onuda ozaman görürüz tıpkı öve öve bitiremediğimiz engini alıp güvenip formayı verdikten sonra hocanın adını bile anmadığımız gibi.
ama şöyle bişey var. enginin kalitesi belli. bazı şeyleri başarmış. trabzondada iyi oynuyordu. sorunu disiplinsizligiydi. ama yigitin ben manisadayken ulan negüzel oynuyor diyemedim.
ama şöyle bişey var. enginin kalitesi belli. bazı şeyleri başarmış. trabzondada iyi oynuyordu. sorunu disiplinsizligiydi. ama yigitin ben manisadayken ulan negüzel oynuyor diyemedim.
olay orada değil.Engin geldiğinde forumu insanlar bir tek ateşe vermemişti. Yiğit'e söylenenlerin 2 misli vardı ogün çoğunluk hoca ya sallıyordu bu alınır mı neyine güveniysun sen değil tanrı gelse bu adamı adam edemez diye.Eeee sonra ne oldu hepimiz ağzımızı yaya yaya yayvan yayvan ne topcu beaa ne oyuncu beaaa diyoruz.Yani sonunda iyi transfer çıktı mı çıktı.İşte sıkıntı burada başlıyor iyi transfer çıkınca özellıkle bazı ısımler burada mutlaka baskası aldı diyor alınan oyuncu kötü çıktıysa olayı hocanın egosuna transfer yapamamsına bağlıyor.Ayıı şey neco da da oldu antep maçı öncesine kadar sallanıyordu bune diye adam gol attı alan unutuldu hemen.
Engin hakkında helal olsun o cocuktan hoca bu verimi alıyor demedi kimse şimdiye kadar engin çıkıp "Performansım hocadan hocaya değişiyor"demesine rağmen.
valla ben enginle neco gelsin dedimdedigin gibi ben en son neconun gelceklerini söyleyince millet biranda sinirlendi. bende burda bence necati yararlı olur hemde takımı tanıyor demiştim. cok insan var öyle. ben olcanıda cok istemiştim. trabzona gitti. şimdiki gözdem yerli falcao muhammed demir. keşke onu alabilsek. antep inşallah düşerde ucuza alırız
![]()
Yiğit için birazdaha sabır.Hoca da isterdi çokdaha iyisi gelsin ama domuzdan bunu koparabildi.
Gerçi 2 3 hafta sonra iyi oynamaya başlasa ya da 1 yıl sonra hocanın adı anılmaz Abdurrahim A. aldı geldi denir ya onuda ozaman görürüz tıpkı öve öve bitiremediğimiz engini alıp güvenip formayı verdikten sonra hocanın adını bile anmadığımız gibi.
Hoca elestirilmez degil Osman. Dikkat ediyorum, en ufak bir elestiride amansizca hocayi savunma moduna geciyosun. Buna gerek yok. Hoca yenerken de yenilirken de destek ciktim, hala da cikiyorum ve cikacagim. Senelerdir burada Enginin transfer edilmesi icin basliklar aciyodum. Al sana bitanesi:
https://www.gscimbom.com/forum/2009-diger/6287-_-engin-baytar.html
Engin transfer oldugunda bu forumda olumlu karsilayan 2 kisi oluysa biri bendim. Peki kim aldirdi bu adami? Fatih hoca. Kim onu bugun ki kivamina getirdi? Fatih hoca. O zaman kredi kime gidiyor? Fatih hocaya. Bunu zaten kabul etmeyen art niyetlidir. Yigit transferi hocanin basarisizligidir. Bunu kabul etmemek zaafliktir. Elalem Olcanlari alip daha ilk haftadan itibaren yararlanmaya baslarken, biz transfer ettigimiz adami kullanmak yerine senelerdir bir baltaya sap olamamis Aydini oynatma durumunda kaliyoruz. Sence neden? Hoca Aydini kazanmaya mi calisiyor yoksa Yigiti yetersiz mi buluyor? Cevap gayet net. Gelmeden evvel istemiyordum. Ama geldikten sonra ilk yazdigim mesaj hala orada duruyor. Yani alakam olmayan seylerle bana ithamda bulunman gereksiz ve sacma.
Cok acik soyluyorum, hoca Aydin'dan biseyler cikarabilir ama Yigittin hic birsey olmaz. Kimsede kusura bakmasin. Herseyiyle ovdugumuz Fatih hocayi kotu bir transferinden dolayi elestirmemek bana gore degil. Isteyen her sartta pohpohlar, dedigim gibi bana gore degil.
Senın öyle bir başlığın olduğunu biliyorum defalarca okudum o konunu.destek çıkıyorum demişsin ama ben görmedm alakasızca kiralıklardan kurulu 2001 takımını kendi egosundan dağıttı diyende sensin daha üst üste 2 maç oynamamış Yiğit'e başarısız transfer diyende.Ki evet lafım sanaydı ancak sadece sana değildi maç başlığında adamlar gol yememizi bekliyor adama sallamk için yeneriz haftalarca kimse hocadan bahsetmez yenılırız hatta berabere kalırız anında adama sallanmaya baslanır.Necati'yi oyundan çıkarması eleştirilir yanlıştır evet ama Baros'u alarak oynu tekrar çevirmesi konusulmaz.
Yiğit transferinde daha adam geleli 1 ay olmadan oynamadan yanlış transfer diye lanse edilir hocanın hatası denir yahu adam geleli 1 ay olmuş 1 ay üstelik bu adama ve sercana bunlar geleceğin oyuncuları demiş olcan ve şakiri istekleride olmamıştır. ama Engin gibi ya da diğer aldırdığı yararlı oyuncular söz konusu olunca adamın adı anılmaz bu hep böyle.Allah aşkına okadar oyuncu aldırıldı bu yıl hangisinde hocanın hakkı verildi?Bukadar zor şartta bşeyler yapıldı başa oynandı istediği esas adamlar alınmamasına rağmen adam bir şekilde lider oldu daha hakını veren (sürekli hocayı eleştirenler) görmedim
Hoca tabiki eleştirilmez değil elbette eleştirilir başlığına gir hocanın bende eleştirdim önceki 2 haftada ama alakasız bir şekilde oratada fol yok yumurta yokken eleştirmek buna göz yummakda bana göre değil işte saygı duyarım ama göz yumamam.Bu sadece Fatih Hoca için değil Skibbe den Rijkaard a Hagi'ye Feldkamp'a kadar benim için öyle.
Mesela bide şu var hoca servet ve gökhan sakatlanmasa semih'e, riera cezalı olmasa emre'ye forma vermezdi denir.ama sormazlar neden bunların yerine başka oyuncu aldırmadı ya da kendisinden öncekiler gibi neden kiralık yollmadı bu gençleri Emre'yi neden 1 maç son 10 dk 1 maç kadro dısı bırakmadı neden ikisine birden güvenip fener maçında görev verdi ve formayı birdaha almadı bunları hiç sormazlar varsa yoksa hoca onları tesadüfen oynattı tesadüfen kazandı.
Dediklerinin cogu benimle alakasiz seyler. Lucenin 2001 degil ama 2002 kadrosunu dagittigini her firsatta soyluyorum cunku dagitti. Daha iyilerinin vaatleri verildi falan beni hic baglamaz. O kadroda kotu sartlarda takimi sirtlamis cok iyi yabancilar vardi. Analizlerini seninle uzun uzun yapmistik hatta. O konuda fikrimi degistiremez kimse.
Turgut, Yigit ve Olcan olmak uzere 3 secenek vardi ve hoca gitti en kotusunu aldi. Bunun aksini kanitlayacak hic bir veri yok suana kadar.
Son kez soyluyorum, hocanin uzerine toprak atilmis takimimiza tekrardan can vermis olmasi Yigit transferindeki basarisizligini ortbas etmez.
Hoca takimi tanidikca hatalarini duzeltti ve takim rayina oturdu. Ibb maci tam bir facia yonetim sergilemisti. O gun elestirimizi yaptik ama zamana ihtiyaci oldugunuda soyledik.