Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiralık oyuncuları almadı diyosun hala dağıttı diyosun o gun okadar konusmamıza rağmen adamlar mondragonu zor aldı ama hala dağıttı diyorsun yabancıları.Bu art niyet değildirde nedir nediyim anlasamıycaz senınle çok ayrı telden calıyoruz bu konuda.2001 olayını yazdıktan sonra hemen editledim zaten hemen farkına vardım 2002 olduğunun.Yabancıları falan dağıtmadı dağıtacak yabancı oyuncu yoktu sahip olduğu.
Turgut,Yiğit,Olcan bu isimleri bir daha düşün tamam buraya yazmana gerek yok kendince düşün ve cevap ver bu adamlar neden alınmamış Turgut düşene bir tekme biz vurmayalım ayağına yönetm tarafından alınmadı hoca da okeyledi diyecek bişeyi yoktu Olcan'ı ise yiğitten 1 M fazla diye yine yönetim almadı Hoca deli gibi istiyordu her demecinde basın toplantısında ortadaydı yoksa düşündüğün gibi onları alamdı falan değil.Kala kala onada yiğit kaldı domuzdan ne kopardım kardır hesabına okeyi verdi o gelecekte iyi olacağına inanıyorsa öyle olur elbet hem çok genç hemde belli bir seviyede bir yeteneği var çocuğun sen beğenmesende yakın zamnda olmasada gelecek için benimde umudum var.
Nediyim Mete hoca konusunda çok ayrı telden çalıyoruz senınle geçen yıl Hagi'yi bazı gereksiz eleştirenlere karsı haklı bir savunman vardı şimdide bana göre o Hagi yi bazı konularda haksız eleştireler yerindesin (2002 ve bu malum konu için).
Neyse dediğim gibi anlaşamıycaz.
Turgut icin Hakan Kutlu hocayi arayip okeyi vermisti. Hoca bunu kendi soyledi hatta. O cocuktan kesinlikle biseyler cikarirdi Fatih hoca. Olcan ise yarim milyon Euro az bir farkla Trabzona gitti. Yani 2.8'i Yigite veren 3.2yi Olcana hayli hayli vererebilirdi. Bu ligde transfer edecek tek oyuncu Yigit kalsaydi ben yine almazdim. Cunku adam bildigin kotu, hemde oyle boyle degil. Alin iste izleyin, hoca Aydini sokuyor Yigiti yine sokamiyor. Arada bir iki iyi mac cikaricak, aaa kapak cart curt gibi laflar edilecegini bildigim halde bunlari yaziyorum. Ben genellemeye bakarim ve oyle istatistiklere de takilmam. Enginin istatistigi cok mu iyi? Ama adam takimi oynatiyor resmen. Kimin basarisi, tabiki de Fatih hocanin. Zira topcunun iyisini secip getirdi elestirilere kulak asmadan. Ama Yigit gibi bir oyuncuyla zamanini harcamamaliydi, cok net.
Yazık Yazık Serdar Özkan gibi yetenekler bile iki maç oynayamadan def edildi. Bu ruhsuz hala takımda. İyi oynasa ne olacak. Sonuçta 3 yanlış bir doğruyu götürüyor. Kaçak oynayanların sayısını azaltacağımıza çoğaltıyoruz.
Dun fazla top alamadi, bos alanda yoktu, o yuzden fazla iyi gøzukmedi.
Insallah Fatih hocanin dedigi gibi Aydini kazaniriz.

Sıkılmadınız mı gerçekten bu başlığa yazı yazmaktan ?
valla, yigitten iyi