#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

GIT COCUGUNLAN AVA.......BECERSIN KOPEGINI.......te budur Aydin Yilmaz :D :D :D

:sgr: :sgr:

Aydın kötü değildi.

Gelişine vurduğu top tamamen fenerin ve volkan ayısının balıdır.

Yerden kaçırdığı pozisyona dikkatle izleyin , adamın arkasından önüne koşu yapıyor. Yani topun oraya geleceğini seziyor oraya koşuyor ve pozisyon şanssızlığı olarak top sol ayağına denk geliyor üstelik gerisine düşüyor.

Elmander veya Engin arka direğe harika bir top kesmişti Necati hareketlenmedi ama arkadan saatte 10 km/saat hız ile uçarak geldi ama yetişemedi. Aynı özveri ile Necati uçsa topla birlikte kendiside girebilirdi. Aydın az kalsın direğe çarpacaktı taa reklam panolarına çarpana kadar kaydı yerden.

Aydın kendisine uygun olmayan bir anda girdi oyuna üstelik. oyun fenerin ceza alanında hatta 6 pasında oynanıyordu daracık alanda. O anlarda Riera daha iyi olabilirdi ama asla ve asla Aydın kötüydü derdirtecek bir oyun göstermedi.

Aydın kötü değildi.

Gelişine vurduğu top tamamen fenerin ve volkan ayısının balıdır.

Yerden kaçırdığı pozisyona dikkatle izleyin , adamın arkasından önüne koşu yapıyor. Yani topun oraya geleceğini seziyor oraya koşuyor ve pozisyon şanssızlığı olarak top sol ayağına denk geliyor üstelik gerisine düşüyor.

Elmander veya Engin arka direğe harika bir top kesmişti Necati hareketlenmedi ama arkadan saatte 10 km/saat hız ile uçarak geldi ama yetişemedi. Aynı özveri ile Necati uçsa topla birlikte kendiside girebilirdi. Aydın az kalsın direğe çarpacaktı taa reklam panolarına çarpana kadar kaydı yerden.

Aydın kendisine uygun olmayan bir anda girdi oyuna üstelik. oyun fenerin ceza alanında hatta 6 pasında oynanıyordu daracık alanda. O anlarda Riera daha iyi olabilirdi ama asla ve asla Aydın kötüydü derdirtecek bir oyun göstermedi.

Katiliyorum, ek olarak Necati istemediginden degil kosamadigindan yetisemedi o iki topa. Adam sonucta 32-33 yasina gelmis ve sezonun sonuna yaklasiliyor. Fiziken bitmesi gayet normal. Bu yuzden Baros'u hazir tutmak mecburiyetindeydik.

Katiliyorum, ek olarak Necati istemediginden degil kosamadigindan yetisemedi o iki topa. Adam sonucta 32-33 yasina gelmis ve sezonun sonuna yaklasiliyor. Fiziken bitmesi gayet normal. Bu yuzden Baros'u hazir tutmak mecburiyetindeydik.

Evet maalesef en büyük kozlarımızdan birini kenarda heba ettik. Necati iyi niyetli ve çoğu maçta bize katkısı olan birisi ama derbilerde olmuyor işte. Ve Aydın'ın çıkışı devam ediyor hala benim gözümde.

dün o 2 pozsiyonda atsa kahramandı alda at boş kaleye diyen olmadı bi pozsiyonda ayının şansına girmedi birindede kendi yarattı pozisyonu ön direğe koşu yaparak fazla dibine girdi uçtu gitti ronaldonun kaçırdığı gibi barçaya 6 pastan aydında gelişme var çok net eskiden girse böyle maçlara piyasada gözükmezdi artık istiyor çabalıyor çocuğu olduğundan beri sorumluluklarını farketti

biz bu sene lideriz,hos güzelde,ama lider olmamiza ragmen ligin en sanssiz takimiyiz.

hakemler olsun,atamadigimiz goller olsun vs...

hele bi düsünün,baros kadiköyde o golü atsa,puan farki 12 olurdu,batdal trabzona o golü atsa fark 12 olurdu ve dün aksam aydin o 3 posisyonun biri gol olsa su an sampiyonduk.

Gercekten ilginc, önceden pozisyona giremeyen Aydin artik 'gizli' silahimiz oldu. Sanki eski Aydinin yerine baskasi gelmis. Ama abartilmamali, iyi bir alternatif olur.

1e 1de cok etkisiz, bunu bir cok kez söyledim, hizi olmasa hic oynayamaz.

Gercekten ilginc, önceden pozisyona giremeyen Aydin artik 'gizli' silahimiz oldu. Sanki eski Aydinin yerine baskasi gelmis. Ama abartilmamali, iyi bir alternatif olur.

1e 1de cok etkisiz, bunu bir cok kez söyledim, hizi olmasa hic oynayamaz.

aydın yeteneklide tercih hataları yapıyor hep çalım atarken şut atarken filan bunları düzeltmesi lazım..

Topu Aydın'ın koşu yoluna atacaksın başka türlü adam eksiltmesi imkansız .

Bana bugün iyi oynamayacak gibi geliyor, ama bakalım..

Bugün sinifi gectin benim gözümde.

engin emre çolak bu adamların sağı solu belli olmaz takımın en teknik adamları bir pas bir verkaç bir şut bir orta herşeyi yapabilecek yetenekteler. takımın en teknik elemanları.

ama aydını izlemek ayrı bişey arkadaş. aydın stili oyuncular her zaman heyecanlandırır adamı.

iyiydi.

artık topu alınca üstüne üstüne gidiyor adamın

Patlayıcı hızı olan tek adam (pino kirada ya) bu yuzden önemli aslında, çunku one geciyoruz ve kontra yapabilecek silahımız yok(stoch misali), forvetlerimiz agır Necati hızlı olsa dunde fener maçında da kaleciyle karsı karsıya kalırdı, uzaktan kalecinin ustune vurmazdı. Elmander aslında gençken hızlıydı ama o da yaşlanmış, yavaşlamış. Baros da zaten top kontrolu yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt