#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Emre'nin yerine 11 oynamalı hafta sonu

engin hem solda daha iyi oynuyor. daha rahat kullanıyor ayagını. aydında saga gecsin olsun bitsin. emre bazen zıvandan cıkartıyor adamı.

aydın iyi güzel form grafiği artıyorda abi birebirde cok zor adam geçiyor hatta geçemiyor bence aydın oyuna girecekse önde olduğumuz maçlarda girsin açık alanda çok iyi ama kapalı savunmalara birşey yapamiyor

aferin lan, kimsenin umudu yoktu bu herifin düzeleceğine

Aydinin isi bu:

Git cocugunlan hamama yesin sabununu :D :D

:sgr: :sgr:

Aydin biraz daha sans bulsa belki kanatlara hareketlik getirir, Emre ve Engin ile olmuyor bu isler maalesef (2 oyuncuyu begensem bile)

valla herkes aydin'a zamaninda cok sans verildi diyor da, kimse aydin'a fatih terim'in emre colak'a verdigi sanslari vermedi..

emre kac haftadir demiyorum dikkat edin, kac aydir rezil bir top oynuyor ve hep ilk 11.. ne ayricaligi var kardesim emre colak'in?

aydin oynamali artik..

Aydın büyük ihtimal Beşiktaş maçında ilk 11de olur. Emre Çolak artık son Trabzon maçında iyice batırdı.

Aydın 11 de olmalı kesinlikle. Emre artık Sabri tadı vermeye başladı.

A7 11'i hak etti artık.. Hatta Riera'da şans bulmalı bence.. Çünkü Emre Çolak -Engin kanatlarda çok etkili olamıyor , kanatlar işlemiyor

topu ayağına aldığında heyecanladıran tek oyuncumuz. Eminim bir çok kişi benim gibi düşünüyordur acaba ne yapacak diye. Yada Aydın oyuna girdiğin şöyle koşu yoluna bir pas çıkartsalar falan of of :D

Aydini koy Emreyi cikar,, fizik olarakta Aydin Emreyi 5e katlar.. besiktasa attigi golu dusunuyorum.. Emre orda 80 takla attiydi..

herneyse.. Baltanin yerinede oraya Rierayi koy derim ben.. Balta, kuvarejma ile basa cikamaz.. 2. yari Baltayi koy oraya.. fit bi sekilde yorgun kuvarejami bitirir orda.. cunku Hakanin fizigi 90 dakikaya yetmiyor..

topu ayağına aldığında heyecanladıran tek oyuncumuz. Eminim bir çok kişi benim gibi düşünüyordur acaba ne yapacak diye. Yada Aydın oyuna girdiğin şöyle koşu yoluna bir pas çıkartsalar falan of of :D

Kesinlikle katılıyorum.Birde söyle bir durum var Aydın oyuna girdiğinde çoğu zaman skor olarak rahat değildik o baskıya ve savunma yoğunluğuna rağmen fena katkı vermiyor.İlk 11 de olsa daha fazla kendini gösterebileceği pozisyonlar bulacağını ve daha faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt