#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Aydın geleceğinden en çok şey beklediğim oyuncu..Bu halde bile hala Necati'yi oynatıp onu oynatmamak ne kadar doğru bilemiyorum..Tek forvet oynatmak şu an için en ideali gibi gözüküyor bence..

Kesinlikle katılıyorum.Birde söyle bir durum var Aydın oyuna girdiğinde çoğu zaman skor olarak rahat değildik o baskıya ve savunma yoğunluğuna rağmen fena katkı vermiyor.İlk 11 de olsa daha fazla kendini gösterebileceği pozisyonlar bulacağını ve daha faydalı olabileceğini düşünüyorum.

Evet kesinlikle 11 de başlamalı diye düşünüyorum bende.

forvetlerimiz mala bağladı afedersiniz 4-2-3-1 e dönüp riera yı sola aydını sağa engin melo selçuk orta sahasıyla oynamamız lazım..

Aydini koy Emreyi cikar,, fizik olarakta Aydin Emreyi 5e katlar.. besiktasa attigi golu dusunuyorum.. Emre orda 80 takla attiydi..

herneyse.. Baltanin yerinede oraya Rierayi koy derim ben.. Balta, kuvarejma ile basa cikamaz.. 2. yari Baltayi koy oraya.. fit bi sekilde yorgun kuvarejami bitirir orda.. cunku Hakanin fizigi 90 dakikaya yetmiyor..

sende cigara icersen seninde yetmez. ve bu futbolcu hala koskoca Galatasaray'ın beki :(

riera ve aydın tam kanat oyuncuları. Bu nedenle bu ikisi oynayınca hücumda opsiyonlarımız artıyor. Riera çok eleştirilse de sol kanatta dikine oynayabiliyor. Emre ve Engin ise içeri doğru kat ediyor. Bu nedenle Aydın ve Riera kanatlarda başlamalıyız Engin ve Emre'nin yerine bence.

riera ve aydın tam kanat oyuncuları. Bu nedenle bu ikisi oynayınca hücumda opsiyonlarımız artıyor. Riera çok eleştirilse de sol kanatta dikine oynayabiliyor. Emre ve Engin ise içeri doğru kat ediyor. Bu nedenle Aydın ve Riera kanatlarda başlamalıyız Engin ve Emre'nin yerine bence.

Tamam da bu seferde göbek zayıf kalıyor, melo serbest oynarsa savunma bu sefer zorlanıyor derinlik olmuyor. Aydın ikinci yarı Beşiktaş yorulduktan sonra oyuna girerse etkili olur. Riera Engin başlasın bence. Hoş bana kalsa Baros-Elmander başlarım.

Sene başında hakan'la birlikte gönderilmesini istediğim ilk adamlardandı ama şimdi play-off da özellikle ikisinide hayranlıkla izliyorum ... Daha çok çalışır umarım ve uzun yıllar hizmet eder takıma ...

Bugünde gol at ömür boyu sözleşme yapalım öbür seneler yatabılırsın oynayabılırsın sorun deyıl A7.

forvette tek basina ne yapacak ?

Emre ÇOLAK'tan iyi hatta bir Engin standardınada yaklaştı resmen.Ama o daha da iyi olacak potansiyelini kullanmaya devam etmeli.Kazım yerine kulübede Aydın otursun sahadada süper bir yabancı kanat olsun kim hayır diyebilir ?

oynatmaz kardeşim Fatih hoca son maçta hiçbir değişiklik yapmıyacak yine aydını 70'de filan alırlar oyuna..

Aydın daha ne yapmalı ilk 11de oynamak için merak ediyorum. Aydın'ı beklerken Sabriyi gördük 2. yarı.

bence kadıkoye hazırladı teknik ekip

çünkü orada beraberlik yeteceği için hızlı oyunculara ihtiyacımız var. çok fazla açık oynamayız sadece standart ataklar, ama hızlı oyuncularla diye düşünüyorum.

ben son maçta aydının olacağını tahmin ediyorum

Fatih Terim Aydın' ı forvette denemeli aslında. Çünkü direkt kaleyi düşünen bir yapısı var. Gol atması gerekenler haftalardır suskun. Baros, Elmander, Necati gol atmama yarışı yapıyor haftalardır. Gollerimiz ön liberolara kaldı. Tabi Aydın da geçen bir maçta 3 gol pozisyonunu değerlendiremedi, ama bu tabi bir maçta ölçü değil.

Bu gidişle Terim' in de tepesi atacak Eboue ve Balta'yı forvet olarak oynatacak.

4-2 biten Trabzonspor maçında Aydın oyuna girdikten sonra maçın kontrolünü Trabzonspor'a verdik, sel gibi üzerimize yüklendirler, bunu gözlemledim. Bu nedenle Terim Aydın'ı orta sahada oynatmaz, bu riski almaz sanırım.

Bu sezonun sonlarındaki çıkışınla ilk 11 başlamalısın bütün gücünü kullan şampiyonluğu getir bize.

Aydın'ın gücü ortada bence,, 90 dakka full tempolu maçta direnemez gibi geliyor ve bunu Fatih hoca da görüyor ki koyamıyor 11'e.. Yoksa bunca çıkışın ardından neden 11'e koymasın,, Bu hafta yine ikinci yarı girecektir oyuna,, Kontra atakta en hızlı adamımız Aydın! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt