#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

aydın bir çırpıda harcanacak futbolcu değildir. türkiye'nin en etkili, en seri kanat oyuncularından biridir. bana göre istikrar eksiği ve sorumluluk almama gibi olumsuz yönleri vardır. onları yenerse geleceği çok parlak bir oyuncudur.

Peki bu özellikleri 30 yaşında mı kazanacak Aydın'ın kendini geliştirmesi için 1 senesi var.Sonra istese de gelişemeyecek.

Doğru dürüst kimsenin tanımadığı bir zamanda , daha 17 yaşındayken A takıma girip bütün camiayı ve milyonlarca taraftarı rahatlatan şampiyonluğu müjdeleyen golü atıp ardın bir kaç maç daha aynı performansı sergileyip bütün Türkiye'nin gündemine oturuyor. Sadece bizler değil Fenerliler dahi onu konuşuyordu. Sonra büyük bir sakatlık patlak veriyor tamda gerçek anlamda formayı alacakken.

Herkes Aydın'ın potansiyelini gördü ve iyileştikten sonrada çok büyük beklentilere girdi haklı olrak bütün camia. Hep beraber çıkışını engelledik Aydın'ın bunların altında ezildi ve öylede devam ediyor.

Aydın'a verilen şans Serdar Özkan'a verilsin Serdar bizde coşar.

arda-aydın-keita-serdar..

bu 4 kanatla bu sezonu geçiriyoruz heralde..

birde kewell eklenir bunlara belki..

Milli takımda bir kanatta Arda diğer kanatta Aydın önlerinde10 numara poziyonunda Cafercan vardı. ilk orada izlemiştim zaten hepsini. Aydın en çok göze batandı. çok fazla hızlıydı. Her zaman söylemekten çekinmedim çekinmeyeceğimde Aydın Ardadan 2 gömlek üstün bir oyuncu. Sadece çok güçsüz. şut yeteneği tartışılmayacak bir oyuncu ancak gücü olmayınca topa vuracak takatide bulamıyor. Bu sorunu aşabilirse zaten 1-2 sene sonra çok üst düzey bir oyuncu olur Türkiyede tutamazlar.

Antremanda hırslıymış bugün.

B_0a962c029c0dd0004cf551b9884193f3.jpg

Ülkemizdeki futbolcuların en önemli eksiği olan fiziki açıdan güçlenmeme ve kendine profesyonelce bakmama sorunu ne yazık ki bu çocukta da var... Kewell'ı biraz örnek alsaydı zamanında yönetim elde tutmakta zorlanırdı Aydın'ı şimdi...

Şimdi bir kamp dönemi daha geçirecek Aydın efendi bilmem kaçıncı kez şans daha verilecek kendisine ama görünen o ki gene olmayacak gene olmayacak... Umarım hepimizi yanıltıp bu senenin iyi transferi sen olursun Aydın efendi...

Umarım Emre Çolak gibi Berkin gibi oyuncular bunun düştüğü hataya düşmezler...

Aydın'dan Jesus Navas olur mu ?

bir de şu 7 numaralı formayı da şu çocuğa vermeyin ya...

Aydın'dan bu sene de umutsuzum.Gitmez ve 7 numara yine Aydın'a kalırsa, galiba yine hersene aldığım 7 numaralı formaya yine kendi adımı yazdıracağım.

Ya aga sen nereden baksan 10 sene daha futbol oynuyacaksın.Bu ruhsuzlukla nerede barınacaksın bilemiyorum.

Adamın bacaklarında güç yok ya pas atmak için.Baroş'la kaç kere pas denemesi yaptı, pasların hepsi kısa düştü.

Kısacası umutsuz vaka

7 numara Aydın'a , 77 numara Serdar'a emanet.. Bilin bakalım bu sene sağ kanadımız kimlere emanet? :o

valla bir şey söyleyeyim mi biz bu mantıkla daha çok genç çocuklarımızı çöpe atarız illa orda keita olsun illa ronaldinho illa pino olsun aydınlar emre ler yedek beklesin ne var yani onlara güvensek keita ve ronaldinho dan bir bacak eksiklikleri yok ki ama biz o kadar yabancı transferine düşmüşüz ki yeni gelen 5 pırıl pırıl transferi yoktan saydık.Alın size transfer bir forvet aldık ilk maçta İbrahimoviç oldu Allah nazardan saklasın maşallah umarım resmi maçta karşı karşıya kaçırdığı bir gol sonrası ana avrat küfür edilmez serdar özkanda gayet başarılıydı eee loric cana mehmet topalın yerine geldi bakalım daha kim gelecek bu çoccuklar umarım yabana atılmaz. tekrar maşaAllah

Yetenek ve potansiyelini bilmem ama,

Aydın kadar ben de oynarım arkadaş...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt