#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Aydın Kavgada napmış öyle ya Kenenin kafasından tutmuş falan filan fena saldırmış tutmayın küçük enişteyi ))))

Bunun da şon şansıydı gerçi bitmiyor bunun şansları..Bugün de koştuğu için sahada durdu yoksa başka açıklaması olamaz:)

üzerine yorum yapılamayacak kadar kötü.

Eskiden hızı vardı, boşda olsa koşuyordu. Bu sene hızını da kaybetmiş. Bir Mustafa Sarp kadar koşamıyor. Sahada yürür olmuş resmen. Hele birde Serdar Özkan ile aynı anda oynadıkları zaman takım direk 9 kişi oluyor.

Serdar´a tercih ederim ama cok yetersiz. Topla iyi hizlaniyor, paslari da fena degil ama yetersiz iste. Ne diyeyim bilemiyorum ki. Kadroda Serdar kalacagina Aydin kalsin ama.

bunların galatasarayda oynaması çok vahim bir durum bana göre yarın ben olsam serdar özkan ve aydın yılmazı kapının önüne koyarım

Yok abi gelişme yok Aydın bu artık kabul edelim.

Devre arası şutlansın.Bunun işgal ettiği yere Cem Sultan kaydırılsın

dün sahada varını yoğunu ortaya koydu

koştu mücadeleetti

hırsıyla gözdoldurdu

attığı toplar deparlar ara pasları takımın en iyilerindedi

100küsür sayfa yazılmış

onlarca maç oynadı

en azından hakkında tek buna benzer mesaj olsun diiymi ya....ondan yazdım

bırak git aydın bırak git

dün sahada varını yoğunu ortaya koydu

koştu mücadeleetti

hırsıyla gözdoldurdu

attığı toplar deparlar ara pasları takımın en iyilerindedi

100küsür sayfa yazılmış

onlarca maç oynadı

en azından hakkında tek buna benzer mesaj olsun diiymi ya....ondan yazdım

bırak git aydın bırak git

maçı izlemedim, bunu bizim Aydın mı yaptı diyecektim az kalsın.

Galatasaray tarihinin en cok sans bulup, buldugu sanslari en berbat sekilde harcayan nacizhane futbolcusu olarak tarihe gecer yakinda. Ilk bir iki sene artistik saclari var diye idare ettik. Simdi o eski saclari da yok.

ben hayatımda bukadar şans verilipte hiç bi işe yaramayan adam görmedim..yazıklar olsun...

bi 90 dakka şans verdiğin takıma çokkritik3 puan kanazdıran 2 asistle maçı tamamlamaması içten bile olmayan anılı kes

ilk yarı maçı bırakıp tribüne çıksa çekirdek çitlese kimsenin fark etmiyeceği aydına 60 70 dakka şans tanı..ne diyim hagi..

Aydın Galatasaray için çok önemli bir futbolcu. Büyük umudumuz Sarp sakatken yerini başka kim dolduracak?

Sahada bir zoolog edasıyla böcekleri,bitkileri habitatı inceledi yine. Futboldan umudu kesmiş akademik kariyer için tez hazırlağında gibi bir havası var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt