Fatima Aygümüş
Sarı Üye
- 25 Eylül 2010
- 340
- 0
- 976
Cevap: #7 Aydın Yılmaz
Azıcık bir ilerleme yok. Artık görmek istemediklerimden.
Azıcık bir ilerleme yok. Artık görmek istemediklerimden.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oha kimse Aydın dan bahsetmemiş. Bugün sahanın en iyilerindendi bana göre. Top kontrolleri, pasları, rakip takıma baskısı. Ayrıca vücut olarakta güçlenmiş. İkili mücadelelerde pes etmedi, yere atmadı kendini çabucak. Artık futbola konsantre olmuş gibi.
İyi şeyler bekliyorum Aydın dan.
ne gelişmesi ya.gitmeli bu çocuk derhal.o kadar forma veriyor hocalar yapsın bikaç asist artık.
yıllar önce bordoyla maç oynadık olimpiyat stadında.kaç sene geçti unuttum. o zaman ilk 11de oynuyordu bu adam.toplasan 10 tane asisti ya var ya yoktur.
Her oyuncuyu hazirlik maciyla degerlendiririm ama Aydin'i asla. Onun en buyuk problemi fazla heyecandan elinin ayaginin tutulmasi. Bunu hala cozemedi. Osuruktan hazirlik maclarinda oynuyor, ama is 20-30 bin kisi onunde oynamaya gelince tikanip kaliyor. Hatta Hasan Sas mi ne demisti, antremanda izleseniz hemen takima yazarsiniz ama maclara gelince oynayamiyor diye.
ama artik eskisi gibi cit kirildim degil
ezilmiyor reis
bence 2 seon verilmeli bu adama
GS da en nefret ettgim adamlardan biriydi ama son bir kac macta bir gelisme var
serdar özkan ve gökhan zan gibi oyuncular bizdeyken alt yapıdan gelen Aydın dan nefret etmek olmaz, olmamalı
her mac ailesine tek tek 25 kere teroristler kalashnikoff la ates etmis gibi suratla top oynarsa ederim
eline gelen sansin farkinda degil