#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Gol oluyor adam alkışlasam mı alkışlamasammı somutuyor orda bıle cinnet geçırte biliyor madem oynamıyosun kardeşim sahadakı takım arkadaşların insan sevinir ya topçu filan olmaz bundan anca somutur bişey diyecem sinir ceza alacam şimdi.

tribünden iyi izliyor maçı hep orda kalması dilegiyle ..

dun kusursuz oynadi ilk defa, ne top kaybi yapti, nede bos yere toplara vurdu.. bi futbolcu hicmi olumsuz oynamaz mac boyunca.. tek kelimeyle muthisti.. 0 hata..

Aydın'a da bi kombine ayarlayalım hiç kalkmasın o koltuktan rahatımız bozulmaz inşallah :asd:

Dun Fatih Hoca Aydini tam istedigi gibi oynatti. Tribunde :asd:

Devre arasında giter zaten büyük ihtimalle.

"Tribünde oturuyor, iyi ediyor" diyen arkadaşlara katılmıyorum. Ben stada gittiğimde en fazla, Doğu ve Batı'nın üst taraflarına gidebildiğimde, bu adam VIP'ten izliyorsa, ben bunu kaldıramam.

Kaldığı yerden devam ediyor.:mad:

Koca ilk yarıda Baros'un zayıf şutuyla,Elmander'in kafa vuruşu dışında pozisyoncuğumuz bile yok,ama suçlu Aydın!

Koca ilk yarıda Baros'un zayıf şutuyla,Elmander'in kafa vuruşu dışında pozisyoncuğumuz bile yok,ama suçlu Aydın!

İlyas ilk yarıda kaç kere duydun Aydının ismini.Ben top gelmeyen Barosla Elmanderin ismini bile daha çok duydum.Bu taktikte kanatların işlemeli.Elmander bile sağda çabaladı.Aydın bir kere içeri katedip orta bile yapmadı.

Biraz da olsa istekli başladı. Bu iyi. Ama bu performansla Galatasaray'da olması hata.

Ruh gibi gezdi bütün devre. İlk 10 dakika hariç belki..

İlyas ilk yarıda kaç kere duydun Aydının ismini.Ben top gelmeyen Barosla Elmanderin ismini bile daha çok duydum.Bu taktikte kanatların işlemeli.Elmander bile sağda çabaladı.Aydın bir kere içeri katedip orta bile yapmadı.

Tek çalım atıp ilerleyen oyuncu Aydın'dı.

Ulan haaaaaaaaaalaaa bu adam oynuyor yav deli olacam ya YEKTA ya YEKTA of! Taraftar delirsin diye zorla iş yapılıyor bu takımda ...Aydın a2 nin yıldızı olsun...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt