#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Madem ilk 11 oynayacak kapasite de neden bundan önceki maçlarda 18 de yoktu.

Aynı Tamas olayını hatırlattı bana. Haftalarca Paf takıma gönderip ŞL maçında bir anda 11 'de başlamıştı.

Ilk yariya bakinca o kadarda kotu bir performans sergilemedi ama maç ilerleyince gittikçe sondu oda maç kondisyonu eksiligindendir

Ama ne olursa olsun, geçen seneki en basta gelen kotu isimler : serkan, aydin, ayhan, sarp, baris vs.... bir daha oynamasin, takimi olumsuz etkiliyo gerçekten

Fatih Terim Tamas la ilgili bu adamın hızlı olanı 20 milyon Euro demişti hatırladığım kadarıyla.

Aydın artık bitmiştir. Galatasaray formasıyla vedalaşmasına çok az kaldı. Bu kadar yeter. Yıllardır bekliyoruz, ulan biraz çalışıp çabalayıp da iyi şeyler yaparsın be. Nerde o günler. Çok bile kaldın burada. Hadi nash

Aydina verilen sans bana verilseydi yemin ediyorum daha iyi oynardim... (Abartisiz)

Bir adamda hicmi gelisme olmaz.. Hicmi katkida bulunmaz.. Hicmi rol almaz.

Denese (oda belki) yapacak ama denemiyorda..

Sadece kosuyor. Sabride kosuyo ama hic degilse adamin katkisi var Aydin senin neyin var bea?

Son şansınıda iyi kullanamadın Genç Aydın yolcusun.

Hala bu takımda oynuyor olması utanç verİcİ.

Rezil hırbo.

Sıkıldım Aydın'ın oynadığı her maç sonrasında bu sayfaya girip olumsuz bir şeyler yazmaktan.Sorun Aydın'da değil, Aydın'a şans veren hocalarda.

San Marino'lu olsa milli takıma giremez.

Konya maçında 11 başlaması gerekir. Geri kalan maçlarda tribüne.

Sezon sonu yolcudur abbas bağlasan durmaz. Gönderin gitsin yıllarca şans verildi hiçbirini kullanamadı.

Aydının çapı bu kadar. Yıllardan beri hala ondan gelişme bekleyenlerde suç... A2 takımında bile oynamayacak kapasitede bence. Yetenekleri olupta bu kadar sıradan oynayabilen başka bir futbolcu görmedim ben.

Bir daha 18'e bile girmemeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt