#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

Bugün Netanya maçını kazandık. Fakat bana göre asıl kazancımız Aydın oldu bu maçta.Umarım istikrarlı bir şekilde performansını üst seviyede tutar ve bu takıma faydalı olabilecegini herkese gösterir.

Aydın hakkında olumsuz düşüncelerim vardı fakat Rjikaard ile birlikte yeni enerji ve yeni mentalite depolanmış gibi. Çok çalışıyor ve akıllı oynuyor, maçın yıldızı da Aydın'dı zaten. Rjikaard her fırsatta Aydın'a şans veriyor bu da ona güvendiğinin göstergesi umarım çok daha başarılı olur ve istikrar yakalar.

Aydininda bu mactaki performansi harikaydi gercekten.

Yaseri bundan sonra takimda tutmazlar herhalde.

ardadan birşeyler öğrenmesi lazım demiştim bugün birşeyler öğrendiğini gördüm tek kelimeyle harikaydı keitanın oyunundan daha çok sevindim aydın böyle oynarsa ki oynayacak harika bir transferimiz daha olacak gerçek aydın bu ders aldığı ve rijkaard kalitesi belli oluyor bravo aydın yılmaz

Aydin'dan bu senede cacik olmaz. Bi kenara yazin. Ha aksi cikarsa af dilemesinide bilirim evelallah.

Rakip takım oyuncuları Aydın'a göre sanki yavaş kaldılar. Aydın da bunun avantajını kullandı gibi.

Aydin en büyük özelligi olan hizini kullandi. Netanya'nin 2 beki'de cok yavasti, bunun sayesinde Aydin ezdi gecti.

Hep diyordum bir bile atamiyor diye ama suan paslari gayet iyi. Zaten Aydin biraz akillansa, fizigini ve teknigini gelistirse ve posizyon bilgilerini gelistirse yeter.

Ben'ce Aydin halen 50% civarinda oynuyor oynayabilecegi performansindan.

Dün gece izlediğim kadarıyla Aydın sonunda pas atmayı öğrenmiş. Ve en önemlisi ilk defa Aydın da oynama azmi ve isteği gördüm. Umarım bu devamlı olur.

dün gece birbirinden güzel 3 asist yaptı birde gol yakışırdı ama olmadı olsun

Aydın'ın bir maçlık böyle oynadığına bakmayın, karşıdaki takım adamakıllı defans yapamadığı için boşlukları iyi değerlendirdi. Zaten kendisi de açık oynayan takımlara karşı işe yarar. Pazar günü eğer oynarsa Antep savunması arasında kaybolur gider, ilk yorumlar "çocuk perşembe gününden dolayı yorgundu" olur fakat 1-2 hafta sonra Aydın yine eski Aydın denilmeye başlanır.

Aydın'ın bir maçlık böyle oynadığına bakmayın, karşıdaki takım adamakıllı defans yapamadığı için boşlukları iyi değerlendirdi. Zaten kendisi de açık oynayan takımlara karşı işe yarar. Pazar günü eğer oynarsa Antep savunması arasında kaybolur gider, ilk yorumlar "çocuk perşembe gününden dolayı yorgundu" olur fakat 1-2 hafta sonra Aydın yine eski Aydın denilmeye başlanır.

Bence bu maç ölçü değil.

Sanırım patlatmayı yaptı.. Arda gibi bir ön eleme maçında iyi bir patlama yaşadı.. Umarım bu performansını devam ettirir çünkü Keita'ya yaptığı asisti uzun zamandır kimseden göremedim.. En azından mükemmel bir yedeğimiz oldu diyebilirim ;) Yürüyedur Aydın..!!

Kusura bakma da ata demirer in yaptığı tipleme gibisin renkdaş. "Vuyyyıh, olum varya sen o çikolatayı yiyon ama boğazına kaçacak haaa!" "ölfnujhnvoıkfdmv"

:)

Aydının dünkü oyunu ne rakip beklerle alakalıydı ne de başka birşeyle. Eğer hızını kullandı diyorsanız, aydın türkiye deki aşağı yukarı bütün beklerden hızlıdır yine hızını kullanır. Zaten iyi ortalar açabiliyor. Her zaman söylüyorum, bu maçtan önce de söyledim, bizim takımda çizgiye en rahat inecek adam aydındır. Rijkaard ona biraz da kafasını kullanmasını öğretirse(ki biraz öğretmişe benziyor) çok büyük koz olur. Olmasa da klübende oturur, sokarsın oyuna dinamizm getirir.

Oyunu dikine oynamasi, hizli olmasi onun için super ozellikler.Surekliligi yakalamasi,iyi pas atmaya,oyunda diri kalmaya ve mucadele ozelliklerinide gelistirirse insallah dunya çapinda bir oyuncumuz olur.Aydin daha genç basarabilir, oyle umuyorum

Katılmıyorum..

Aydın birçok zayıf takıma karşıda oynadı etkisiz oldu..

Ama dünkü aydının mücadelesini ortalarını paslarını görmemek,bahane bulmak cahilliktir..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt