#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

Katılmıyorum..

Aydın birçok zayıf takıma karşıda oynadı etkisiz oldu..

Ama dünkü aydının mücadelesini ortalarını paslarını görmemek,bahane bulmak cahilliktir..

Kesinlikle. Bende buu söyleyecektim unutmuşum. Aydın daha önce kötü takımlara karşı da birşey yapamıyordu. Lakin keitaya attığı pası barcelonaya karşı atsa yine gol olurdu. On numara pas atı gerçekten.

o pası hiç unutmayacağım .topun süzülüşü ardından keitanın bazukası tek kelime ile harikaydı.rakip kötüydü diyenlere sadece gülüyorum .arda da ön eleme maçı olan mleda boleslav maçında parlamıştı ardından devamı geldi.aydın da konyadan sonra ikinci şansını ii kullanacaktır

Keitayı görmeden nereye atıyosn lan dicektim kii :):)..bi baktım Keita uçarak geldi vurdu taklasını attı :)

Aydın yeniden doğdu!

08 Ağustos 2009 Cumartesi * 09:13

Maccabi Netanya ile oynanan maçta tribünleri ayağa kaldıran Aydın Yılmaz, Frank Rijkaard'ın elinde adeta yeniden doğdu.

UEFA Avrupa Ligi'nde playoff'a yükselen Galatasaray'da Maccabi Netanya kalesini 6 kez havalandıran golcülere yaptığı 3 asistle maçın yıldızı olan ve tribünleri ayağa kaldıran Aydın Yılmaz, teknik direktör Frank Rijkaard'ın elinde adeta yeniden doğdu.

Galatasaray'ın Erik Gerets yönetiminde 2006 yılında kazandığı şampiyonluğun kader anlarından birine Konya deplasmanında attığı son dakika golüyle imza atan ve geride kalan üç sezonda sarı-kırmızılı camianın beklentilerini karşılaşamayan Aydın Yılmaz, kendisine güvenenlerin yüzünü bu kez güldürmeyi başardı.

Galatasaray alt yapısında beraber yetiştiği Arda Turan'ın her röportajında "Benden daha yetenekli" diye tarif ettiği Aydın'a Netanya karşısında iki maçta da ilk 11'de şans veren Hollandalı hocaya sarı-kırmızılı camiadan övgüler yağıyor. Rijkaard'ın Aydın'ın kesinlikle takımda kalmasını istediği yönünde rapor verdiği belirtildİ.

Kaynak: Sabah

Aydın Yılmaz'ın iki sırrı

Galatasaray önceki akşam oynadığı Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Maccabi Netanya’yı tam yarım düzine gol atarak geçerken, bir futbolcu gollerdeki payı ile ön plana çıktı.

Yaptığı 3 güzel asistle yıldızlaşan Aydın Yılmaz, “Ben her maçta olduğu gibi en iyisini yapmaya çalıştım. Ama biliyorum ki, bu takımda oynamak için daha iyi olmalıyım. Rekabet ve Frank Rijkaard faktörü bizi daha da hırslandırıyor” dedi.

Sarı kırmızılı takımın yıldızı Arda Turan’ın defalarca “Benden daha yetenekli” yorumunu yaptığı genç oyuncu, “Hücum futboluna her geçen gün daha da iyi ayak uyduruyoruz. Takımda o kadar büyük bir forma rekabeti var ki, bu herkesi ateşliyor. Ayrıca hocamızın istediklerini yapmak da bizim için tek kelime ile bir zevk” ifadelerini kullandı.

08.08.2009

Kaynak : Hürriyet

https://www.sporx.com/futbol/superlig/162541/?takim=108

Aydın çok efendi bir oyuncu rakip oyuncu ayağını kırsa adam bi terbiyesizlik etmiyor..Saha

içinde takım arkadaşlarıylada en ufak bi saygısızlığı yok bu özelliği çok güzel..

Ayrıca

Aydın 5. golde nondaya asisti yaptı.. Nonda ayakkabısını parlatmak için yere eğildi ama Aydın eliyle hayır diyerek Nonda'yı ayağa kaldırdı. Bu nasıl bi saygı, kişilik sahibi olduğunu gözler önüne serdi. Gözümde 10 kat büyüdün Aydın. Yolun açık olsun..

Pozisyonu hatırlamıyorum ama helal olsun..

su videoyu izledim az önce : https://gelgidersin.blogspot.com/2009/08/aydn-netanya-macnda-neler-yapt.html

ve diyorum ki eger Nondanin yerine Baros olsaydi forvette ki isim, Aydin en az 6 asist yapmis olurdu. Nonda baya kacirmis.

yeri degil ama yinede haber vereyim;

Skibbeli Frankfurt deplasmanda Bremeni 2-3 yenmek üzere, hos top oynatiyor skibbe takimini.

su videoyu izledim az önce : https://gelgidersin.blogspot.com/2009/08/aydn-netanya-macnda-neler-yapt.html

ve diyorum ki eger Nondanin yerine Baros olsaydi forvette ki isim, Aydin en az 6 asist yapmis olurdu. Nonda baya kacirmis.

yeri degil ama yinede haber vereyim;

Skibbeli Frankfurt deplasmanda Bremeni 2-3 yenmek üzere, hos top oynatiyor skibbe takimini.

Barosta en az Nonda kadar kaçırıyor hatta daha fazla hep söyledim yine söylüyorum Baros ve Nonda iyi futbolcular ama iyi bitiriciler degil bize iyi bir bitirici lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt