#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

Aydın umarım FTK'daki şansını çok iyi değerlendirir.

AYDIN YİNE SAKATLANDI

Sezonun ilk yarısın çoğunlukla sağlık ekibiyle tedavi sürecinde geçiren genç yıldız tatilden döndükten sonra ilk çalışmada yine sakatlandı.

Genç futbolcumuz Aydın Yılmaz yine sakatlandı. Sezonun ilk yarısın çoğunlukla sağlık ekibiyle tedavi sürecinde geçiren genç yıldız tatilden döndükten sonra ilk çalışmada yine sakatlandı. Aydın Yılmaz'ın çekilen mr testinde adalesinde aşırı zorlanma tespit edildi ve takımla antrenman yapamayacağı belirlendi. Genç futbolcu sezonun ilk yarısında olduğu ikinci yarıya da yine sağlık ekibi ile mesaisini sürdürmeye başladı.

Kaynak: DHA

AYDIN YİNE SAKATLANDI

Sezonun ilk yarısın çoğunlukla sağlık ekibiyle tedavi sürecinde geçiren genç yıldız tatilden döndükten sonra ilk çalışmada yine sakatlandı.

Genç futbolcumuz Aydın Yılmaz yine sakatlandı. Sezonun ilk yarısın çoğunlukla sağlık ekibiyle tedavi sürecinde geçiren genç yıldız tatilden döndükten sonra ilk çalışmada yine sakatlandı. Aydın Yılmaz'ın çekilen mr testinde adalesinde aşırı zorlanma tespit edildi ve takımla antrenman yapamayacağı belirlendi. Genç futbolcu sezonun ilk yarısında olduğu ikinci yarıya da yine sağlık ekibi ile mesaisini sürdürmeye başladı.

Kaynak: DHA

:(

Aydın kendi haberini veriyor :D şaşırdım bu sakatlığa...!!!

Aydın bırak bu ayakları özelden itiraf et hadi sen bana :D

Aydin'nin adale yapisi normal haftada 2 gün kosmaya giden ve arada sirada top oynayan bir genc gibi. profesyonel futbolcu fizigi yok Aydin'da maalesef.

Yine mi sakatnaldı?Umarım ciddi bişey değildir.

Aydinin durumu ciddi degilmis, bir kac gün icinde Takimla beraber Idmanlara katilacak'mis.

Resmi Sayfa'da video var.

:):)

Altay maçını sırf Aydın için sabırsızlıkla bekliyorum olacak işmi bu

Altay maçında oynamalıydı.Umarım düzelir o maça kadar.

ntvspor da şimdi duydum macta yokmus 1 hafta dinlendirilecekmiş:mad: adam uykum geldi diye yataga yatsa sabah sakatlanıyor ezigide gectin be aydın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt