#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Terim öyle bişey demişse harbi Aydın üstünde çalışır, adam edemezse sene sonu gönderir zaten.

Anlaşılan o ki kanat yedeği Aydın :)

Terim adam edecek vol. 541201420 haydi Aydin artik yap su patlamayi.

Aydın vitrine alışık olmadığımız kadar erken çıktı. Semih'ten sadece 3 yaş büyük. Semih'in taca attığı toplar bile ayakta alkışlanıyorsa TT Arena'da, Aydın'a da hemen tepki vermemek lazım. Bakarsınız bu çocuğu da kazanır Fatih Hoca.

aydin oynar bence besiktas macinda . hoca hakedene veriyor formayi

Aydın vitrine alışık olmadığımız kadar erken çıktı. Semih'ten sadece 3 yaş büyük. Semih'in taca attığı toplar bile ayakta alkışlanıyorsa TT Arena'da, Aydın'a da hemen tepki vermemek lazım. Bakarsınız bu çocuğu da kazanır Fatih Hoca.

Bu örnek Semih'le Aydın karşılaştırması için olmaz yalnız. Defans adamı riske girmeyip taca vuracak.Türkiye'de bunu yapan Türk stoper pek bilmiyorum ben.

Aydın üzerinde F.Terim çalışıyor galiba.

Semih defans oyuncusu riske girmeyecek tabi servet gibi rakibe topu vurdurmaya çalışmıyor en iyisini yapıyor.

kim oynar oğlum engin sakat, ayakta duramayan yigit mi oynasin yoksa sabri'yi mi sag kanada alalim?

Engin oynar dedi hoca, ben mi yanlış anladım yoksa :)

Edit:
Gelirken tek sakatımız yoktu, güzel bir şey. Elmander’in maça yetişeceğini düşünüyorum. Engin baya darbe almış ama onun da yetişeceğine inanıyorum.

Ruzgarin oglu A7. 1 gun patlama yapacagini biliyoduk. Sadece 1 gun de olsa biliyoduk :asd:

Fatih Terim aydını takıma monte edip iyi oynamasını sağlarsa zaten aydını yarım sezon tutamayız takımda. Ben Türkiyede onun tarzında şuan bir futbolcu bilmiyorum. Gerçek anlamda futbol yeteneği.

Aydın konusunda hep mesajlarımız büyük sitem doludur neredeyse nefret ediyoruz adamdan. Çünkü çok büyük beklentilerimiz vardı. Avrupaya bakıp bakıp böyle oyuncuların hayalini kuruyoruz. Elimizde yerlisi var ama hem kendine hem takıma ihanet ediyor resmen.

Fatih Terimin güveninede ihanet etmez inşallah.

Bu örnek Semih'le Aydın karşılaştırması için olmaz yalnız. Defans adamı riske girmeyip taca vuracak.Türkiye'de bunu yapan Türk stoper pek bilmiyorum ben.

Aydın üzerinde F.Terim çalışıyor galiba.

Semih defans oyuncusu riske girmeyecek tabi servet gibi rakibe topu vurdurmaya çalışmıyor en iyisini yapıyor.

Demek istediğim bu değil yalnız. Semih'in özellikle formayı kaptığı Kayseri maçından sonra, içeride oynanan ilk 3-4 maça bakın. Semih yapması gerekeni yapıyor, yani topu taca atıyor. Taraftar ayağa kalkıp çıldırmışçasına alkışlıyor :) (Bu benim çok hoşuma gitmişti. Taraftarın genç oyuncuya bu kadar sahip çıkması) Yani iki tarafta yapması gerekeni yapıyor. Aydın'a da neden böyle yapmayalım. Belki de onu da kazanacağız ?

Demek istediğim bu değil yalnız. Semih'in özellikle formayı kaptığı Kayseri maçından sonra, içeride oynanan ilk 3-4 maça bakın. Semih yapması gerekeni yapıyor, yani topu taca atıyor. Taraftar ayağa kalkıp çıldırmışçasına alkışlıyor :) (Bu benim çok hoşuma gitmişti. Taraftarın genç oyuncuya bu kadar sahip çıkması) Yani iki tarafta yapması gerekeni yapıyor. Aydın'a da neden böyle yapmayalım. Belki de onu da kazanacağız ?

Aydın'a dediğin hakkı yeterince tanıdık bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt