#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

lan altı üstü hızıyla bir halt yaptı. ben istikrar gösterirse överim bu adamı sadece. tek bir hareketiyle beni kandıramaz. devamlılıgı olsun ozaman burda onu öveyim. şimdiye kadar hicbişey yapmadı.

BARIS renkdas saka maka adam bize ikinci sampionlugu getirdi diyebiliriz

fatih hoca 15 sene top oynamis sampiyonluk yok

bu gamsiz beyimiz konyada 10 dakka

bugün on dakka

iki sampionluk

helal

Ben umutluyum nedense. Yani Sercan ve Yigit'i de gordum, Aydin'a fazla saydiramam. Bir ihtimal var bana kalirsa. Zaten yetenekli oldugunu hepimiz biliyoruz. Su 6 ay adam gibi calisir ve kafasini bu ise bandirirsa bence kanatta is yapar.

AYDIN YILMAZ'S LAST STAND

Aydın bizim Jesus Navas'ımız olur mu başlıkları açılabilir biraz sonra.

Aydın bugun zirve yaptı, fazlasını beklemek kerizlik olur :ka21: [bunları daha oncede gorduk zira, bir sonraki efektif hareketi 2 yıl sonra geliyoorr, az bekleying]

geçen sene ankarada 3-2 kaybettiğimiz ankaragücü maçından sonra ilk kez kendini gösterdi, yeni sözleşmeye göz kırptı :D

Ne yaptı da bu kadar abartılıyor anlamadım.Tek iyi özelliği olan hızı sayesinde 40-50 metre top sürüp,Necati'ye pas attı.Başka birşey yok.

Fatih Terim Aydın'ı kazanmamda bana yardımcı olsunlar dediyse iş bitmiştir. Maçı bile izlemedim ama bundan sonra Aydın'a kötü laf etmem. -Terim görevde olduğu sürece-

Kredi yüklemesi başarıyla tamamlandı.

1 Sene daha yeter bu kredi.

Aydina karsi önyargili olmaktan önce kendinizi bir kurtarin,ne diyorduk bu cocuk sahada bezgin bekir diyorduk,cabalamiyor diyorduk,yoksa bu cocugun yeteneklerine kim nediyebilir,surat desen var,bilekleri yumusak,oyun zekasida oldukca iyi ve etkili ortada kesebiliyor ama özeliklerini kullanmiyan bir adamdi.

Bugün gördükki kipirdanma var aydinda belliki aydin üzerine Fatih hoca özel bir ilgileniyor,bu yüzden bizede desteklemek düser,hala aydini kazanabiliriz,daha gencecik yasta belkide patlamasini fatih hocayla yapacak bugün resmen umut isigi gördüm...

Aydina karsi önyargili olmaktan önce kendinizi bir kurtarin,ne diyorduk bu cocuk sahada bezgin bekir diyorduk,cabalamiyor diyorduk,yoksa bu cocugun yeteneklerine kim nediyebilir,surat desen var,bilekleri yumusak,oyun zekasida oldukca iyi ve etkili ortada kesebiliyor ama özeliklerini kullanmiyan bir adamdi.

Bugün gördükki kipirdanma var aydinda belliki aydin üzerine Fatih hoca özel bir ilgileniyor,bu yüzden bizede desteklemek düser,hala aydini kazanabiliriz,daha gencecik yasta belkide patlamasini fatih hocayla yapacak bugün resmen umut isigi gördüm...

tamamen katılıyorum! çok yetenekli aslında bu nedenle gelen hiçbir teknik direktör ondan vazgeçemiyor. Burak Yılmaz'da bitmişti ama küllerinden yeniden doğdu. Bence Fatih Hoca bu çocuğu kazanacak. F.Terim diyorsa bize yardım etmek düşer.

Kendini okadar yorma be kardes............Aydin ,BILDIMIZ aYDIN!!!:D :D :D

:sgr::sgr:

Bu şansıda değerlendirmezse F.T sopayla döver Aydın'ı.

Aydın kendine çeki düzen vermeye karar verdiyse bizimde destek vermemiz kaçınılmaz.Fatih Terim'de bizden bu desteği istediğine göre,Aydın'da bir değişim görmüş olmalı.

Hadi be Aydin bi patlama yap , kanat sorunu da cözülür ne güzel :)

Abartın abartın...

Topa ilk dokunuşunda taca çıkmadıysa tamamen şansının yanında olmasıyla açıklanabilir bu.Yakında yine oynar ve çıldırtır insanları.

[video=youtube;z2tnLGtdCZA]https://www.youtube.com/watch?v=z2tnLGtdCZA&feature=related[/video]

İlk 2 golde ki asistlerinin yanında dünkü yaptığı hiç bir şey.2009 dan bugüne Aydın ne yaptı?

Birden yine umutlanmışsınız.Boşuna hayal kırıklığı olur.Umarım takıma fazla zarar vermeden kurtuluruz kendisinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt