#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

aslinda umutlanmak istiyorum ama olmuyor aga

olmuyor umutlanmak isteyipde umutlanamamak tüm umutlarimizi bitiriyor be aydin

bu nasil cümle lan :D

[video=youtube;mxq1SP_S-Vg]https://www.youtube.com/watch?v=mxq1SP_S-Vg[/video]

Çok fazla abartmayalım ama fazla da yüklenmeyelim. Fatih hoca maç 1-1 iken oyuna Aydın' ı alıyorsa antrenamanlarda gördüğü bir şey vardır derim ben. Çalışmayan haketmeyen birisine Fatih hoca' nın şans vereceğini düşünmüyorum. Adam verilen şansı bu sefer değerlendirdi mi? Evet değerlendirdi. Tek bir koşu yapmasına rağmen. Şimdi onun hakkında konuşmamızı sağladı. Olayı unutmayalım. Antrenmanlarda çalışırsın şansı hakedersin. Şansı kullanırsan kalırsın. Kullanamazsan forma gider. Tekrar başa dönersin. Hayırlısı olsun bizim içinde Aydın içinde. Bakalım yine verilen şansları kaybedecek mi kazanacak mı yoksa bu savaşı.

Bu maçta 10dk iyi oynadı ama bu sezon bu kanatsızlıkta da formayı alamazsan nereye gidersen git..

Aydın Yılmaz gelecek seneyide kurtardı bravo ona :)

İlk sayfaları okuyun derim ben :)

Aydın'dan ben de pek ümitli değilim ama olaya şu yönden de bakmak gerek. Aydın artık normal kendi başında bir insan değil, ailesi ve düzeni olan biri, dünyalar tatlısı da bir çocuğu var artık :) Bu durumda ailesini daha iyi geçindirmek ve hem kendi, hem eşi, hem de çocuğu için iyi bir gelecek hazırlamak adına işine daha çok sarılması gerek. Çünkü bu son şansını değerlendirmezse daha kötü kulüplerde oynayacak, hem kariyeri açısından, hem maddi açıdan daha büyük kayıp yaşayacak. Sonuçta bu işin şakası yok yani. Bilemiyorum bu durumun da etkisi vardır belki dün ki çıkışında.

Aydın'dan ben de pek ümitli değilim ama olaya şu yönden de bakmak gerek. Aydın artık normal kendi başında bir insan değil, ailesi ve düzeni olan biri, dünyalar tatlısı da bir çocuğu var artık :) Bu durumda ailesini daha iyi geçindirmek ve hem kendi, hem eşi, hem de çocuğu için iyi bir gelecek hazırlamak adına işine daha çok sarılması gerek. Çünkü bu son şansını değerlendirmezse daha kötü kulüplerde oynayacak, hem kariyeri açısından, hem maddi açıdan daha büyük kayıp yaşayacak. Sonuçta bu işin şakası yok yani. Bilemiyorum bu durumun da etkisi vardır belki dün ki çıkışında.

Kesinlike bende katılıyorum.

Son umut son şans son son son.

Hadi Aydın söz şimdi sende.

ulan en çok buna üzlüyorum.

bu adamdan bir halt olmaz ama bizim saf taraftarımız,hala bundan bişey çıkar derdinde.

bu adamın çoktan kapının önüne konması gerekirdi

bozuk saat misali işte.yoksa toparlayacağından değil

Allah'ım..Fatih Terim kazanmak istiyoruz dediğine göre her maç banko oynar bu. Ya ilk 11 yada yedekten girer. Herşey bu kadar ucuz olmamalıydı ya adam 1 deparla kariyerini kurtardı :m05:

Yahu mental özellikler doğuştan gelir,sonradan düzelmez ki.Aydının çok büyük mental eksiklikleri var.Öyle kavgacı tarzda falan olsa bi nebze düzelir de,aydının ki öyle değil.

yeteneğine ihanet edenlerden biri aydın yılmaz. ve umursamazın teki kendisi...önce umursayacak yoksa işi çok zor. son senesi..

ara ara 15 sayfa okudum. adama hep son sansı vermisiz. adam krediyi konya macında aldı. kalsın. yedek bile olmasın ama kalsın. o golu atmasa sampiyon olamayabilirdik. gelişiyor gibi. daha iyi olur umarım. Fatih hoca oynattıysa bi bildigi vardır.

adam antrenmanlarda takımın en iyilerinden.mental olarak mı zayıf,maçlara mı konsantre olamıyor nedir anlamadım.herkesin hemfikir oldugu inanılmaz yetenekli olması.pfff ah aydın,ah...yazık edeceksin kendine.

Bu sefer olacak lan galiba . SON ŞANSIN OLUM !

seni sezon sonuna kadar eleştirmicem kötü yakıştırmalar yapmıcam sırf imparator istedigi için.eger büyük insan seni de kazanırsa yuh oha bu kadar da olmaz deyip imparatora saygım kat ve kat daha artacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt