#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Galatasaray 1 yıl yatıp 1 maçta 30 metre top sürdüğü için futbolcu yerine konan adamların yeri değildir..

ulan Fatih hoca senide adam ederse varya hocam benide adam edin diyip secmelere felan giricem la:D

Yasi olmus 24, artik bu saatten sonra "yetenek" degil, kendini ya gelistirir ya da altyapidan genc oyunculara yol acar.

5 sene oluyor A takima yükselisi.

Galatasaray 1 yıl yatıp 1 maçta 30 metre top sürdüğü için futbolcu yerine konan adamların yeri değildir..

Sezon başında "Emre Çolak'tan da adam olmaz, Anadolu takımlarına gönderilsin." diyenler vardı. Biliyorum Emre 20, Aydın 24 yaşında ama Fatih Terim Aydın için büyük bi şans.

Ama hayır, Galatasaray 18'e bile almadığımız alt yapı/alt yapıdan çıkma oyuncularımızın seviyesinden yüksekte olmadığı halde Anadolu kulüplerinden 2.3 Milyona alınan oyuncuların yeri diyorsan görüşüne saygı gösteririm. :yenieek:

O deparı atacak başka yerli görmüyorum.

Çoğu kişininde dediği gibi Aydın'ın problemi yetenek değil TEMBELLİK. Yeteneğin en alasından var ama işte maalesef sanki emekli olupta bahçesini sulayan adamlar gibi yüz ifadesi mimikleri hareketleri. Belki evlenmesi+çocuğu olması bunları değiştirir. Aydın'ın şuan nasıl kendini göstereceğini değilde avrupaya kaç paraya satacağımızı düşünüyor olmamız gerekti.

insallah sonu burak yilmaz gibi olur onu da cok beklediler patlama yapacak diye

geçen sene ankaradaki ankaragücü maçında da iyi oynamıştı

senede 1 maç iyi oynuor bunu arttırır umarım ...

Aydın bi depar attı diye yine gaza gelenler olmuş, hayal kırıklığı yaşayacak olanların sayısı da epey fazla.

Yetenekli,hızlı,çabuk,seri kısacası açık alan oyuncusu, ama ne zaman ne yapacağını hiç bir zaman bilemiyor ve hep de yanlış olanı yapıyor.Bu da kendisinin buralara kadar gerilemiş olmasında büyük etken.

Oyun zekası malesef yok,güçsüz ve en önemlisi çalışkan değil.

Neden sabredilmeli daha fazla ?

O deparı atacak başka yerli görmüyorum.

Çoğu kişininde dediği gibi Aydın'ın problemi yetenek değil TEMBELLİK. Yeteneğin en alasından var ama işte maalesef sanki emekli olupta bahçesini sulayan adamlar gibi yüz ifadesi mimikleri hareketleri. Belki evlenmesi+çocuğu olması bunları değiştirir. Aydın'ın şuan nasıl kendini göstereceğini değilde avrupaya kaç paraya satacağımızı düşünüyor olmamız gerekti.

Ya oha be arkadaş, bu kadar abartılır yani. Adam bomboş top sürdü diye dediklerinize bakın valla komik

Bu Konudaki Etiketler

arda: "aydın'ın topla süratlenmesine bayılıyorum."

Yıl olmuş 2012, Aydın'dan ümidi olanlar var.

Bomboş alanda depar attı diye takımda kalacaksa kendisinin yerine bir çita koyalım kulübeye. Daha çok fayda sağlar belki.

lan icat yapmis gibi gelip bos alan diye artslik yapmayin, biz de biliyoruz heralde bos alan oldugunu. onlari yaparken bile cekinir eline yuzune bulastirirdi, 40 metre top surup guzel pas cikariyorsa demek ki mental olarak bir ilerleme var kendisinde ve potansiyeli oldugu da belli. fm oglanlari 18 yasindan sonra futbolcudan umudu kestigi icin bu tarz aciklamali mesajlar atmak farz oluyor. durun hele ben umutluyam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt