Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Cevap: #7 Aydın Yılmaz
Utandırdı.Geç meç oldu ama helal olsun
Utandırdı.Geç meç oldu ama helal olsun

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

burdan yıllar önce jesus navas olurmu topacını açan renkdaşa 7 nolu aydın forması göndermek istiyorum
sevgiler
O bendim. Siyah forma isterim. Bir o kaldı malesef.
Sent from my iPhone using Tapatalk
okan'in yetenegine laf yok ama 95'te arkadasin dedigi gibi okan, hakan unsal ve ergun basta olmak uzere bir cok adam gidiciydi.. Fatih Terim sayesinde kaldilar ve kendilerini buldular.. okan malesef ayagi kirildiktan sonra kendini 2 yil kadar toparlayamadi, vazgecilme asamasindaydi ki kendine geldi..
bana gore 1992 yilindaki okan Turkiye futbol tarihinin ilk 5 oyuncusu arasina girer.. muthisti.. Aydin potansiyel olarak ergun ve suat'tan cok daha iyi, ama bakalim ne kadarini yansitacak..
okanın ilk yıllarından bahsedenler sanki messi görmüş gibi bahsediyorlar cidden o kadar iyiymiydi merak ediyor insan bazen
okanın ilk yıllarından bahsedenler sanki messi görmüş gibi bahsediyorlar cidden o kadar iyiymiydi merak ediyor insan bazen
Çok rahat 4 kişi arasından çıkabiliyordu gerçekten eğer o sakatlığı yaşamasaydı Avrupa'ya çok rahat giderdi o performansla.