#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah bu çizgide devam eder.

Allah nazardan saklasın.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Cevap: #7 Aydın Yılmaz

burdan yıllar önce jesus navas olurmu topacını açan renkdaşa 7 nolu aydın forması göndermek istiyorum

sevgiler

O bendim. Siyah forma isterim. Bir o kaldı malesef.

Sent from my iPhone using Tapatalk

insan kuzenine bi forma hediye eder lan kuzen. ben açlıktan sadece siyah forma alabildim. yani gerçek bi kuzen parçalı forma hediye eder yani yani yani o kadar da maaşın var ama çakma kuzisin işte nabalım

okan'in yetenegine laf yok ama 95'te arkadasin dedigi gibi okan, hakan unsal ve ergun basta olmak uzere bir cok adam gidiciydi.. Fatih Terim sayesinde kaldilar ve kendilerini buldular.. okan malesef ayagi kirildiktan sonra kendini 2 yil kadar toparlayamadi, vazgecilme asamasindaydi ki kendine geldi..

bana gore 1992 yilindaki okan Turkiye futbol tarihinin ilk 5 oyuncusu arasina girer.. muthisti.. Aydin potansiyel olarak ergun ve suat'tan cok daha iyi, ama bakalim ne kadarini yansitacak..

okanın ilk yıllarından bahsedenler sanki messi görmüş gibi bahsediyorlar cidden o kadar iyiymiydi merak ediyor insan bazen

okanın ilk yıllarından bahsedenler sanki messi görmüş gibi bahsediyorlar cidden o kadar iyiymiydi merak ediyor insan bazen

okan hic bir zaman 92-93 sezonundaki gibi oynamadi.. UEFA ve super kupayi aldigimizda bile.. malesef cocugun ayagi kirildi ve bi urkeklik geldi.. yuruyerek adam geciyordu.. arda falan hikaye..

Çok rahat 4 kişi arasından çıkabiliyordu gerçekten eğer o sakatlığı yaşamasaydı Avrupa'ya çok rahat giderdi o performansla.

adam 18 yasinda ilk sezonunda bayern munih dedikodulari baslamisti :) lanet olasi TS li soner adamin ayagini kirdi, erman toroglu sari kart bile vermemisti yanlis hatirlamiyorsam..

zaten forvete cok yakin oynadi o sezon super sag acik 10 numara gibi

inanilmaz girip cok yumusak ortalari vardi

sonraki okan kotu degildi ama baska bir addamdi

okan icin o donem TV de yapilan yorumlardan, hic unutmam : "Ayip olmayacak olsa gidip kendi yaptigi ortaya kafa vuracak"

o derece yardiriyordu yani.. :)

o direk sesi neydi be aydin :)..helal olsun

bu arada bu kadar etkili olabiliyordun da, neden yillardir sakladin bizden bu performansi....

insallah devami gelir...iyi yoldasin. fatih hocamiza da tebrikler tabiki...

bir de henuz okan'i kimse tanimazken yanlis hatirlamiyorsam hincal uluc hazirlik maclarinda izleyip soyle yazmisti.. "Ilk 11'de okan'in yeri banko, yanina kimi yazarsan yaz.."

Beşiktaş'tan vurdun, Kadıköy'den duyuldu be aydın iyi çaktın

Devam Aydın önemli olan süreklilik bunu başarman lazım.

konudan kopmayalim okan'dan beri en cok heyecanlandigim altyapi futbolcusu konya'daki mactan sonra aydin'di.. bugun super bi gol atti.. umarim gerisini getirecek bu sefer..

6 yil aradan sonra tekrar Melih Sendil'in sesinden "Aydin vuruyoooorr.. ve goooll" . Ardindan yasanan sevincten cok Aykut hocanin ictigi soguk su kalmisti aklimda, ve o anki yüz ifadesi. Bugün tek fark, o suyu icisini ekrandan göremeyisimizdi. Hayal kirikligiyla gecen sezonlarin ardindan, Rijkaard döneminde patladi demistim, oluyor bu cocuk, Arda'dan bile iyi oluyor. Bu sefer birsey demiyorum. Alay iceren "A7" geyiklerime inat bana Aydin Yilmaz formasi aldirt seneye, o kadar.

Sirf bugün degilki, Aydin bu sezon yedekten girdigi her macta dinamik bir görüntü cizdi. Herzaman birseyleri cabaladi, etkili olmaya calisti ve olduda.

Aydindan gecen senelerde nefret ederdim, cünkü milyonlari götürüp, yinede vurdum duymaz bir görüntü ciziyordu. Yetenegine ragmen umursamaz futboluyla deli ediyordu adami. Hic bir zaman degismeyecek gibiydi , ancak Fatih Terimle birlikte bambaska bir görüntü ciziyor ve hakatten artik kalmasindanda yanayim. Yeterki istekli oynasin, yetenekli oldugunu zaten herkez biliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt