#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Sertaç adminsin diye kimseye böyle şeyler söylemek gibi bir hakkın yok, konunun geçmişi de beni ilgilendirmiyor, ama hakarete varan cümleler kuruyorsun.

bazilari bende 'Green Lanterns Light' var zannediyor, yesil guc var sanki, oyle oluyor o yuzden, belki mod olunca herkese yuzuk veriliyor ve inanilmaz bir guc geliyor bence...

hagiye kizmazsinda aydin 3 kere boyle yapsin gol olmasin asarsiniz gene

genc oyuncularin dogru tercih yapmasi daha onemli spektakuler gollerden

Serdar bizde o müessese çalışmıyor, 5 yılda birşey vermesin, 100 maçta katkı vermesin, itin bir tarafına sokulur, ama 3 maçta farklı olunca yeni ilah yapılır, Arda'dan iyi olur, Walcott ile kıyaslanır.

yanıldığın bir nokta var. sertaç bunları admin olduğu için söylemiyor. şunu bir öğrenemediniz gitti arkadaş.

Senin de yanıldığın bir nokta var, admin olduğu için söylemese de, o yüzden müsamaha gösteriliyor imajı veriyorsun, yani site adına iyi birşey değil bu yaptığın, inşallah anladın demek istediğimi.

Konoplyanka kesin

bence bu topu ebuenin onune yuvarlamasi cok daha buyuk gelisim gosterdiginin kaniti olurdu

cok kisinin dedigi gibi vurustan onceki inanci ve rakip gelince geri ebueye donmesi sonra tekrar pozisyon almasi falan daha onemli vurustan

Sertaç adminsin diye kimseye böyle şeyler söylemek gibi bir hakkın yok, konunun geçmişi de beni ilgilendirmiyor, ama hakarete varan cümleler kuruyorsun.

Sertaç bir atasözü var , İmam-Cemaat ile ilgili. Öyle şey yazmışsınki zorla adamın avukatlığını yaptırtıyorsun. Yanlış bence.

bazilari bende 'Green Lanterns Light' var zannediyor, yesil guc var sanki, oyle oluyor o yuzden, belki mod olunca herkese yuzuk veriliyor ve inanilmaz bir guc geliyor bence...

bakın şimdi sayın çok bilmişler, ismimin altında admin yazmıyor. artistliğinize başlatacaksınız. alın size üye sertaç. aha yine yazdım aynı şeyi. rahatladınız mı? size karşı üslubum da aynı. var mı hala ahkam kesen? hani şimdi neye sığınıyorum? söyleyeceğim ceza da versinler bana gereken şekilde.

öff yeter ulan, bıktırdınız anasını satıyım. bela mısınız başıma forumca.

Ne tahriki, sadece fikir yazıyorum! Vallahi cevap yazan yok, sadece hakaret, sallama... Çokmu zor cevap yazmak.

olm cevap vermek için karşıdakinin bir fikri olmalı önce, sonra o fikri savunacak kapasitesi olmalı, sonra da o kapasiteyi kullanabilecek zekası olmalı.

lan sende biri bile yok, bir tanesi olsa cevap verir de millet yok abi napalım şimdi.

hagiye kizmazsinda aydin 3 kere boyle yapsin gol olmasin asarsiniz gene

genc oyuncularin dogru tercih yapmasi daha onemli spektakuler gollerden

Yanlis mantik. Emre'yi baz al. Emre suan nereden sut cekse alkislaniyor ve kacirsa bile tekrar denemesini istiyor taraftar. Bu sezon iyice parladigi maclarda o sorumlulugu almasaydi suan yine siradan bir oyuncuydu.

yapın abi bana ne? adam ayda bir gelip herhangi bir konuyu karıştırıp milleti kendine karşı kışkırtıyorsa hakediyor onu. allah allah ya, bir saat sonra siz ceza alınca oturup bana yakınırsınız "ama adam tahrik etmiştiiii:(:(((" diye.

Yanlış anlama kardeşim , gerçekte forumda sevdiğim bir kaç kişiden birisin.

;) iyi olmus

bakın şimdi sayın çok bilmişler, ismimin altında admin yazmıyor. artistliğinize başlatacaksınız. alın size üye sertaç. aha yine yazdım aynı şeyi. rahatladınız mı? size karşı üslubum da aynı. var mı hala ahkam kesen? hani şimdi neye sığınıyorum? söyleyeceğim ceza da versinler bana gereken şekilde.

öff yeter ulan, bıktırdınız anasını satıyım. bela mısınız başıma forumca.

olm cevap vermek için karşıdakinin bir fikri olmalı önce, sonra o fikri savunacak kapasitesi olmalı, sonra da o kapasiteyi kullanabilecek zekası olmalı.

lan sende biri bile yok, bir tanesi olsa cevap verir de millet yok abi napalım şimdi.

Ben seni efendice uyarıyorum, sanki takıntı yapmışlardan biriyim gibi saçma sapan yazılar yazıyorsun. Senin örnek olman gerekirken millete racon kesiyorsun, bir özür bekliyorum senden.

Admin, Admin, senden büyük Adminler var :D

Şikayet butonuna bastım bile. Abdullah ve Namık beylerin adaletine güveniyorum.

Ben seni efendice uyarıyorum, sanki takıntı yapmışlardan biriyim gibi saçma sapan yazılar yazıyorsun. Senin örnek olman gerekirken millete racon kesiyorsun, bir özür bekliyorum senden.

Bosver onu onda zaten bazi problemler var..

Forumdan soğumama sebebiyet veren adamlar var.. lan birbirinizle uğraşacağınıza adam gibi konuyu tartışın be bikere de

yok abi özür falan, hiç kusura bakmayın yani. her gün aynı haltlardan sıkıldım. bu herifin saçma salak mesajları yüzünden gelen şikayetlerle biz ilgileniyoruz, siz değil. yetti valla ya, gelen giden rütbe de rütbe. alın size en güzel rütbe.

Sertaç Murat Kılıç'ı çok seviyordum, esprisel anlayışı vardı. Maalesef beni hayal kırıklığına uğrattı.

yıkıldım şu an, sevenlerimden birini kaybettim. o esprisel anlayış sana gelene kadar iyiydi tabii, piyango sana vurunca hayal kırıklığı oldu.

neyse, siz uğraşın durun bu herifle, ohh mis. adam saçmaladıkça siz cevap verin, nasılsa sıkılmıyorsunuz.

Admin, Admin, senden büyük Adminler var :D

Şikayet butonuna bastım bile. Abdullah ve Namık beylerin adaletine güveniyorum.

Eh yettin be..Ulan şu forumda kimseyle münakaşam yok da..senden bıktım be kardeşim. Gelip ona buna hakaret ediyorsun alttan altta laf sokuyorsun en ufak lafı yiyince gelip ağlıyorsun ceza verin diye. Ne kadar düzgün efendi adamları bile delirttin, senin yüzünden uzun uzun cezalar vermek zorunda kaldık. Sevenin yok, herkes dalga geçiyor. Galatasaray'lı olduğun bile şüpheli. Büyük ihtimalle değilsin ekran görüntüsü alıp dalga geçenlerdensin. Hala geliyorsun yazıyorsun şuraya..ne tip bir adamsın sen...

Smod'a bak yeaaa diyen özel mesaj atsın adam gibi buradan konuşmasın.

Beni bilen biliyor ama bu adama zerre saygım yok. Şu an 2 kişi ceza alsa gülsem diyor lan siz de saf gibi savunuyorsunuz.

Birakin Aydin i..Bakin Real macina ve Aydin Real kadrosu icin uygunmu karar verelim. Gerci karar vermek zor olacak ama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt