#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Eh yettin be..Ulan şu forumda kimseyle münakaşam yok da..senden bıktım be kardeşim. Gelip ona buna hakaret ediyorsun alttan altta laf sokuyorsun en ufak lafı yiyince gelip ağlıyorsun ceza verin diye. Ne kadar düzgün efendi adamları bile delirttin, senin yüzünden uzun uzun cezalar vermek zorunda kaldık. Sevenin yok, herkes dalga geçiyor. Galatasaray'lı olduğun bile şüpheli. Büyük ihtimalle değilsin ekran görüntüsü alıp dalga geçenlerdensin. Hala geliyorsun yazıyorsun şuraya..ne tip bir adamsın sen...

Smod'a bak yeaaa diyen mesaj atsın adam gibi buradan konuşmasın.

Özgür sana hiç yakış Tıramadım.. Smod olacaksın bide cıx cıx cıx

yok abi özür falan, hiç kusura bakmayın yani. her gün aynı haltlardan sıkıldım. bu herifin saçma salak mesajları yüzünden gelen şikayetlerle biz ilgileniyoruz, siz değil. yetti valla ya, gelen giden rütbe de rütbe. alın size en güzel rütbe.

Ben mi sana ters birşey söyledim, sonuçta görevlisin forumda ve örnek olman gerekiyor, bunu dile getirdim diye artistlik filan diyorsun, biraz saygılı olmak lazım, sana gider mi yaptım ben, bu kadar kibirli olma.

içimizdeki irlandalılar!..

Aydin sezonun ikinci yarisi müthis yav. Neredeyse her macta skora katkisi oldu. Normalde bir veya bilemedin en fazla iki macta yildizlasip sönüyordu, simdi öyle degil. Ama yine de erken sevinmemek gerek, kanat oyuncusu degil oyunculari mutlaka alinmali hala.

Bu adam kötü oynarken birçok taraftar daha mutluymuş, burdan bunu anlıyorum. Şaklaban lazım bazılarına "Sabri zaaaaaa xD, Aydın zaaaa xD" yapmak için. Arkadaş bikere de hakkını teslim edin şu adamlar iyi oynayınca be.

Bu adam kötü oynarken birçok taraftar daha mutluymuş, burdan bunu anlıyorum. Şaklaban lazım bazılarına "Sabri zaaaaaa xD, Aydın zaaaa xD" yapmak için. Arkadaş bikere de hakkını teslim edin şu adamlar iyi oynayınca be.

Haklisin

ama adami yildiz yapan olursa güler gecerim!

Tamam gül geç öylelerine ama abartma. Son yirmi mesajın sırf Aydın hakkında..

Tam tersi ben Aydin'a destek cikarim ve cikiyorum. Yanlis anlasilmasin. Ama burdaki insanlar cok garip. TÜRKIYE liginde 1-2 mac oynayan yildiz oluyor ama diger futbolcular hali saha topcusu oluyor. Delirmemek elde degil.

Sorry

Aydin bire birini gelistirsin bakariz. Gercekten bire birde ben bile daha yetenekliyim. (oh yes)

bi forumda gördüm :D

ulan fatih hoca gepettoyu geçtin anasını satayım,beni takıma alsan,benden lampard yaratacaksın.

O değilde sağda solda parlayacak gibi olup sönen potansiyelli oyuncuları toplamak lazım bu teknik kadro herkesten futbolcu yapabilir biz de Porto oluruz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt