#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

3 tane %100 kaçtı be Aydın. Bu adam her girdigi fener maçında banko gol kaçırıyor.

atsa kraldı atamadı yapcak bişey yok..

Ah ulan aydın nasıl kaçar o goller.

Birşey olmaz saraçoğlunda telafi eder inş :yenieek:

Ben asıl Emre'ye kızdım tamam şut çek istiyoruz da rakibi sıkıştırmışız ceza sahasına sen dağlara taşlara vuruyorsun yapma ben senin çok iyi kesme toplar attığını biliyorum.. Onlardan birini yapmayı denemek yerine şutu düşündün sürekli.. birde futbol basketbolda ki gibi sıcak oyuncunun her vurduğu şut tehlikeli olur dün gününde değildin bunu ben ilk şutta anladım

Şansmış.

Dün sahadaki adam 1 tanesi, gol olması için köşeye vurması gerektiğini akıl etseydi bir sürü gol olurdu.

Sen git volkan gibi kalıplı adamın üstüne vur her şutu sonra içeriye almasını bekle.

ah be oğlum ah be...

3 tane arka arkaya kopya pozisyon at işte birisini... yavaşça ayağının içinle yuvarla köşeye gitsin...

ne diye abanırsın mahalle maçı değil ki bu...

Havaya vurduğu pozisyonda top gerisine düştü,kötü vurması normal.

Hala Aydın'a laf edip Baroş'u koruyanlar var.

Kazanmamız gereken Aydın.

Adam pozisyona giriyor en azından.

Kolay değil rakibinden kurtulup oralara koşu yapmak.

Aydın girdi maç hareketlendi.

Fener'in balı sayesinde oyuncumuzu kenara atmak olmaz

Helal olsun sana Aydın.

Güveniyoruz Sana. :ka21:

ah be oğlum ah be...

3 tane arka arkaya kopya pozisyon at işte birisini... yavaşça ayağının içinle yuvarla köşeye gitsin...

ne diye abanırsın mahalle maçı değil ki bu...

volkanın üzerine atığı topta plaseyle vuruyor adamın üstüne

ayağının üstüyle sağ altta bıraksa gol olurdu

Aydın otursun Okan Buruğun maçlarını 90 dakika seyretsin. Kanat oyuncusu nasıl oynar, nerelere nasıl koşar incelesin. Zaten son 30 dakika girmiş top kaptırıyor pres yapıp topu almaya çalışmıyor.

Kadıköy'deki maçta da direkten dönen topu tamamlayamamıştı ki hadi oarada top bir anda çok hızlı hareket etti...

Aydın fb maçlarının kader adamı oldu bir bakıma...

trabzon maçında mehmet batdal kalecinin üstüne abanır, fener maçında aydın abanır...

bunlara plase nasıl vurulur köşeye nasıl top bırakılır lan ziegler bile geldi yavaşça köşeye iteledi topu gitti...

zieglar lan ziegler adam TR'deki ilk ve belkide tek golünü bize attı... 4 hafta sonra dönecek gidecek kime gol attın diye soracaklar o da " Galatasaray" diyecek...

havada gelişine gelen topu 1,5 metrede istediği köşeye atabilen ne cevherler varmış forumda vay be :o

Golden hemen sonraki pozisyonda Elmander biraz yavaş atsaydı pası şimdi yıkılmıştı buralar.

Batdal'la Aydın'ın pozisyonu aynı değil, batdal rahattı, top yumuşaktı, aydın'da top hızlıydı bilegiyle yön verme sansı çok azdı. Top fena gitmedi hakkını verelim Volkan çok çok iyi kaleci.

3 hafta önce buralar hep tarlaydı

havada gelişine gelen topu 1,5 metrede istediği köşeye atabilen ne cevherler varmış forumda vay be :o

Hadi o şanssızlık diyelim, santra sonrası Elmanderin süper ortasında pozisyon alamamak hilkat garibeliğidir kimse kusura bakmasın, oyuncu dediğin azıcık zeki olacak, önünde zaten çizgide bekleyen oyuncu var, orada topu beklemeden koşup direk dibine gitmek için kahin olmaya gerek yok, bekle bekle, sonra top atılınca yetişmeye çalış.

Gene bir pozisyonda, en basit gol vuruşunu yapamıyor, adam arkasında kalmış, 2 metreden 5 metre havaya dikiyor.

Bahsettiğin pozisyonda şanssızlık dedim ama yok gene beceriksizlik, top süper geldi, ne hızlı, ne yavaş. Hele bu yaklaşımı hiç anlamıyorum, kendimiz yapamayacağımız hiçbir şey için eleştiride bulunamayacak mıyız? Top oynamak için para alan ben değilim, dünkü beceriksizler, bir zahmet karşılığını verecekler aldıkları paranın.

İlk 11'de başlaması gerektiğini düşünenlerderdim..

Hareketlilik getirdi takıma ama o golü atsaydı keşke..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt