#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #7 Aydın Yılmaz

Mesajlar belli bir sayıyı geçtiğinde eski konu arşivlenip yeni konu açılıyor.

Sağdan atıp soldan geçiyor, driblingler mükemmel. Çalımları pasları mücadelesi gene o biçim. Helal lan sana. Evladın uğur getirmiş sana :)

şu caner ekin bile milli takımda. geçen sezonki aydını düşünürsek bi de abdullah avcının aydına olan hayranlığını...pes valla...

A15SGSjCQAAJpQa.jpg:large

Sergen sen Aydın'ın çocuğunun resmi resim takipçisisin sanırım.

Bu arada Aydın süperdi çok beğendim. Yoktan pozisyon var etti adam resmen Burak'a verdiği pasta. ( Devamında Amrabat'ın kaçırdığı pozisyon )

şu caner ekin bile milli takımda. geçen sezonki aydını düşünürsek bi de abdullah avcının aydına olan hayranlığını...pes valla...

Daha milli takımda oynayacak hiçbir şey yapmadı Aydın, yeterli süreyi bizde alsın, bir süre devam etsin formuna, o zaman tartışırız. Asıl Emre'nin olmaması ayıp bence.

Daha milli takımda oynayacak hiçbir şey yapmadı Aydın, yeterli süreyi bizde alsın, bir süre devam etsin formuna, o zaman tartışırız. Asıl Emre'nin olmaması ayıp bence.

Konu o değil heis bu Caner ne yapmış bu sezon, Aydın'dan nasıl fazla bir performans sergilemişte her maç bu dengesizi izlemek zorunda bırakılıyoruz..

Konu o değil heis bu Caner ne yapmış bu sezon, Aydın'dan nasıl fazla bir performans sergilemişte her maç bu dengesizi izlemek zorunda bırakılıyoruz..

Caner'in çağrılmasını doğru bulmuyorum ki, ama zaten birbirinin alternatifi olan oyuncular da değil. Yoksa Caner bana göre bizde oynarkende leşti, şimdi de leş, ha o zamanlar burada bazı arkadaşlar öve öve bitiremiyordu.

Caner'in çağrılmasını doğru bulmuyorum ki, ama zaten birbirinin alternatifi olan oyuncular da değil. Yoksa Caner bana göre bizde oynarkende leşti, şimdi de leş, ha o zamanlar burada bazı arkadaşlar öve öve bitiremiyordu.

Aynen ya bu konuda da az kavga etmemiştik milletle :lol:

Caner'den çok çok daha iyi ve çok çok daha fazla katkı sağlayacak bir oyuncudur , daha fazla potansiyellidir.

Caner gibi i.ne değil bir kere, ordan kazanıyor. Ayrıca daha iyi oyuncu, Galatasaray altyapısından çıkma, Caner pisliğinin aksine iyi bir temeli var. Şimdi bu aile-çocuk olayıyla da olgunlaşmış, umarım çok iyi bir sezon geçirir, milli formayı alır.

yetenek bazinda aydin>hamit reis

suan ki performans aydin>hamit reis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt