#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

Aydın bu sene başında çok farklı geliyodu,iyi kapasitesi var ama hala gözle görülür gelişme kaydedebilmiş değil.Tek özelliği çok hızlı olması ve sene başından beri bu özelliğinin üstüne çok daha şeyler katması gerekirdi.Ama hala umutluyum Aydın dan yavaş gelişme gösteriyor.

Artık şu kırılganlığını üstünden atması gerekir.Her maç sonrası Aydın sakat.

Kır zıncirlerini :) Kewell gelene kadar gösterdi gösterdi gösteremedi 2 maçta bir 70'den sonra girersin hep oyuna :o

Artık çok daha etkili oynamasını bekliyorum herkes üzerine titriyor Aydın'ın bunu karşılıksız bırakmaması gerek!

Hem Kewell hem Barış yok artık kendini göstermesi lazım

Sana ihtiyacimiz var yoksun sakatsin.

Ne zaman iyileseceksin sen? Yada Kewell varken sende varsin, o yokken sende yoksun mu oluyor? Hep sana destek ciktim ama paso sakatlaniyosun nasil oluyo bu anlamakta güclük cekiyorum artik.

Aşırı hız yüklenmesinden dengesini kaybedip yere düşüyor ve sakatlanıyor :D:Ddengeyi koruması lazım bi an önce :D

Bi insan her yere düştüğünde de sakatlanmazki.Biraz geliştirsin fiziğini.

Ben ikinci kattan düstüm 5 dk sonra kalkkip kostum bunlar yürürken düsüyo sakatlaniyo.

Kendisini biraz daha geliştirirse önümüzdeki yıllarda ilk 11 in değişmez isimlerinden olur bence.:rolleyes:

Oyun zekası da yok Aydın da nereye nasıl pas atacağını bilmio

Ya yine noldu bu adama yine sakatlanmış üstünde nazarmı var nedir anlamadım gitti...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt