#7 Aydın Yılmaz (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # 7 Aydın Yılmaz

Hatta pilot takım Sivas olsun. Aydın la beraber, M.Güven,Alparslan,S.Kurtuluş,Semih Kaya kirayabilirdik.Önümüzdeki sezon taş gibi olurlardı:)

Bordeux' fizik olarak hayvani bir yapıya sahip. Zencileri baya iyi...

Aydın'ın o maçta oynamasını istemem ... :)

Bende Bordeuax maçında oynaması lazım, hele son dakikalarda çok işimize yarar

Forza Kontra atak :)

Son bölümlerde oyuna girebilir. Hareketlilik getirir.

aydını sezonun ilk maclarında izledigim zaman bu adama ne olmus cok hızlanmıs guclenmis felan diyodum ama ne yazıkki aydın futbolunun ustune biseyler koyamıyor kewell sakat aydın kendini gostermek icin bundan iyi fırsatı bidaha zor bulur arda caruscayı harcadı caruscanın ozaman bi lafı vardı beni bırakın kily gonzales bile ardayı kesemez demisti aydın bir an once kendine gel ekstra sut pas orta felan calıs nice degerler sondu kendini harcama aydın

Hızdan başka birşey yok Aydın'da.

İnşallah kendini geliştirir.

Adam sakatlanmasa grip oluyo yaa.Bi antrenmana çıkamadı.:D

Onun ekmek yemesi lazım çok üzerinde duruyoruz ama yaşı oldu 21 patlama yapma yaşı geldi geçiyor yaptı yaptı yapamadı sürünür Anadolu'da!

Sonradan girer zaten Kewell in yerine. Yani öyle umut ediyorum. Skora göre karar verir ona hoca herhalde.. Yada herzamanki gibi yine sacma degisikliklerinde diretir..

Artık patlama yapacaksa yapsın yaa.Yaşı ilerliyor.

Çünkü Avrupa'da 17 yaşında ki çocukları Ş.L. de oynatıyorlar ama Türkiye de 21 yaşında ki oyuncuyu normal lig maçında bile adam akıllı şans vermiyorlar. Biz bu yüzden kaybediyoruz.

Aydın'a şans tanımadı dersek Skibbe'ye haksızlık olur oynatıyor ama verim alamıyor!

Kalli bu Aydın'a bir el atması lazım ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt